14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialO concurenta din Japonia, castigatoare la Crosul "Ziua Olimpica"

O concurenta din Japonia, castigatoare la Crosul „Ziua Olimpica”

»  Ieri a avut loc la Constanta a 22-a editie a Crosului National "Ziua Olimpica".

»  Competitia s-a bucurat de o participare numeroasa si a adunat la start concurenti din tara si strainatate.

Saptamana olimpica s-a incheiat ieri la Constanta, unde a fost organizata cea mai importanta competitie prilejuita de aceasta sarbatoare. Crosul National Ziua Olimpica a fost organizat ieri pe litoral si a adunat la start atat sportivi legitimati la cluburi, cat si amatori, de toate varstele. De altfel, organizatorii au acordat premii pentru mai multe categorii de varsta, copii pana in 10 ani, persoane peste 40 si peste 65 de ani, cat si pentru general. In prezenta lui Octavian Morariu, presedintele COSR, si a mai multor oficialitati ale acestui sport, campioana olimpica Laura Badea a dat startul celor aproximativ cinci sute de concurenti.
Crosul s-a desfasurat pe traseul Sala Sporturilor – str. Mircea cel Batran – str. Primaverii – bld. Soveja – bld. Alexandru Lapusneanu – Aqua Magic si a insumat aproximativ sapte kilometri. Inainte de startul in competitie, Octavian Morariu a tinut un scurt discurs in fata concurentilor. Acesta a spus: "Sunt bucuros ca am ajuns la Constanta, unde sportul este la el acasa. Aceasta editie a Crosului National Ziua Olimpica este una speciala, pentru ca revine acolo unde a luat startul, in 1987. Trebuie sa remarc numarul mare de participanti care s-au incumetat sa vina la acest eveniment desi ziua nu este una prea prielnica, fiind marti. Sper ca toti concurentii sa se bucure de acest cros si sa tina cont de adevaratul sens al competitiei, acela de a participa, de a face sport". Printre participanti s-a aflat si o concurenta din Japonia. Aceasta a reusit sa ia primul loc la categoria femei peste 40 de ani, dar si locul doi la femei, in clasamentul general depasind sportive mult mai tinere.

» Premii consistente
Competitia s-a incheiat in parcarea parcului acvatic din statiunea Mamaia. Principalele categorii au fost castigate de: la masculin – Razvan Nicola de la Clubul Sportiv Scolar din Medgidia, la feminin – Ana Maria Gregeanu, 21 de ani, sportiva legitimata la Farul. Acestia au primit din partea organizatorilor cate o bicicleta. Alte categorii de premianti au fost: copii sub 10 ani, barbati si femei peste 40 de ani, barbati si femei peste 65 de ani si pentru cea mai numeroasa familie. Morariu a acordat un premiu special singurului concurent in scaun cu rotile.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă