14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialSaptamana decisiva pentru FC Farul

Saptamana decisiva pentru FC Farul

» Plecarea lui Bosanceanu a lasat loc unei noi strategii la echipa de pe litoral.

» Aceasta trebuie facuta insa cu un sprijin financiar, care deocamdata este inexistent.

La al treilea sezon de chin, FC Farul a retrogradat. Dupa ce in precedentele doua sezoane a reusit sa ramana miraculos in Liga I, echipa de pe litoral nu a mai putut pacali inca o data fotbalul si acum va juca acolo unde ii este locul. Ramane de vazut insa daca Farul va putea evolua si in liga secunda, pentru ca situatia financiara este foarte precara dupa retragerea finantatorului Gheorghe Bosanceanu.
Aceasta saptamana este una decisiva pentru clubul de la malul marii. Noul presedinte, Dumitru Manole, a sunat adunarea pentru punerea la punct a unei strategii de promovare in Liga I. Totodata, se doreste sa se gaseasca solutiile de finantare necesare pentru ca echipa sa nu aiba probleme. "Pana vineri vom sti exact ce anume trebuie sa facem. Vom stabili bugetul si de unde vom face rost de bani, situatia jucatorilor si tot ce este necesar pentru a incerca promovarea sezonul viitor", a declarat presedintele constantenilor.

Vineri este programata o noua sedinta a Consiliului de Administratie unde se vor clarifica aspectele necesare unei strategii de promovare si se anunta, de asemenea, schimbari si la nivelul conducerii administrative. Una dintre schimbari este cea a lui Dan Pira, care, din capitan de vas, a ajuns sa conduca un club de fotbal pentru ca este bun prieten cu Bosanceanu. Cum acesta din urma nu mai are nici o legatura cu Farul, si Pira poate parasi echipa de pe litoral. Toate aceste modificari nu isi au insa rostul fara bani.

» Jucatori de vanzare
Putine din echipele care retrogradeaza in esalonul secund isi mai pot  mentine in lot cei mai buni jucatori. Cel mai probabil acest lucru se va intampla si la Farul. Clubul a inceput sa fie bombardat de oferte pentru cei mai reprezentativi jucatori, dupa ce conducerea a anuntat ca toti marinarii sunt transferabili. Dupa Gerlem si Alibec, George Curca a anuntat si el ca are oferte atat din tara cat, si din strainatate, dar, surprinzator, acesta a declarat ca vrea sa ramana la Farul daca noua conducere va avea un plan serios pentru promovare.

Cele mai citite

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă