16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialConducere 2 in 1 la polo

Conducere 2 in 1 la polo

Ales in urma cu cateva luni presedinte al Federatiei de Polo, Anatol Grintescu, fost secretar general, trebuia sa numeasca o persoana pe locul ramas vacant prin promovarea sa la conducerea FRP. Numai ca nici unul dintre cei patru candidati, Vlad Hagiu, Mihai Simion, Bogdan Geambasu si Florin Ardelean, nu l-a impresionat pe noul presedinte, care a aruncat pisica in ograda Biroului Federal. "Nu vreau sa-mi asum singur raspunderea de a numi pe cineva in functia de secretar general. Am propus Biroului Federal sa analizeze cele patru propuneri si sa decida. In plus, am discutat cu George Gaita (n.r. – fostul presedinte, care si-a dat demisia dupa ce nationala antrenata de Vlad Hagiu a ratat calificarea la JO de la Beijing), caruia nu-i convine nici una dintre variante. Cum domnul Gaita a promis ca ne va sprijini in continuare, nu as vrea sa iau o decizie cu care el sa nu fie de acord", a spus Grintescu.

Nici George Gaita nu pare decis. "Printre aspiranti se afla Vlad Hagiu, care nu a fost in stare sa conduca un meci al Romaniei cu o echipa mult mai slab cotata. Cum sa conduca atunci o federatie? Pe de alta parte, pe ceilalti nu-i vad in stare sa lucreze 20 de ore pe zi pentru federatie. In opinia mea, ar trebui organizat un concurs pe probleme de marketing si relatii publice si ales un om care sa stie sa aduca bani, nu neaparat cunoscator de polo", ne-a spus Gaita. Situatia mai putin obisnuita de la polo va continua pana cand Anatol Grintescu, presedinte si secretar general in acelasi timp, va fi capabil sa ia o decizie.

Cele mai citite

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă