14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialFarul se agata de orice sansa

Farul se agata de orice sansa

Pe oficialii echipei de pe litoral i-ar bucura o fuziune intre Steaua si Urziceni, pentru ca in acest mod o retrogradata primeste loc in Liga I.

Farul este pe locul 16 si mai are de disputat doua jocuri din acest campionat. La sase puncte de locul 15, constantenii spera intr-un miracol care sa ii ajute sa evolueze si sezonul viitor in Liga I. Cea mai viabila solutie este cea a rocadei cu Gaz Metan Medias si asteptarea verdictului in cazul celor de la FC Arges. Evenimentele din ultima vreme au mai pus in scena o ipoteza halucinanta. Farul ar putea sa ramana in primul esalon si in cazul in care ocupa locul 16 la finalul campionatului. Conditia este ca ireala fuziune dintre Steaua si Unirea Urziceni sa se produca.
Directorul Executiv al marinarilor, Dan Pira, a declarat ca nu crede in astfel de ipoteze, dar nu ar putea decat sa se bucure daca Farul ramane in prima liga, indiferent de modul in care acest lucru se va produce. "Noi nu ne gandim decat sa ne jucam sansele ramase pe teren. Sunt atatea modalitati adiacente prin care Farul ar putea sa se salveze, situatia celor de la Arges, probleme de licentiere iar acum aceasta fuziune. Pe noi nu ne intereseaza, vrem sa jucam si sa tragem de orice sansa pe care o avem, pe teren. Este adevarat ca ramanerea in Liga I ne va bucura, indiferent de modul in care se va intampla, fie si prin aceasta fuziune de care se tot vorbeste", a spus oficialul constantean.

» Gerlem
In alta ordine de idei, oficialii si staff-ul tehnic al Farului au decis ca brazilianul William Gerlem sa fie reprimit in lot. Acesta a fost trimis initial pentru restul campionatului, la echipa secunda din cauza incidentelor provocate de acesta la partida cu FC Arges cand a fost eliminat si a facut semne obscene spre spectatori.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă