14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialMeci facil pentru RCJ Farul

Meci facil pentru RCJ Farul

» Constantenii joaca azi in devans o partida cu RCM Universitatea Timisoara.

» Banatenii sunt pe ultimul loc in play-off si vin la Constanta in postura de victime sigure.

In ciuda numeroaselor absente cauzate de accidentari sau suspendari, Rugby Club Judetean Farul Constanta reuseste sa se mentina cu sanse reale in lupta pentru titlul de campioana. Dupa un inceput de play-off mai putin reusit care a insemnat infrangeri cu Baia Mare si Steaua, baietii antrenati de Bruce Hodder si-au revenit. Acestia au reusit sa invinga marea rivala Dinamo, chiar pe terenul acesteia pentru ca apoi sa se impuna si la Cluj, week-end-ul trecut. Astazi, cu incepere de la ora 11.00, echipa de pe litoral joaca ultimul meci din turul play-off-ului, in fata propriilor suporteri, cu RCM Universitatea Timisoara. Banatenii ocupa ultimul loc, sase, in ierarhia play-off-ului si teoretic nu pot emite pretentii in fata puternicei grupari constantene, chiar daca aceasta sufera inca la capitolul lot, absentele fiind in continuare numeroase.

 

Antrenorul Farului, Bruce Hodder, este insa multumit de faptul ca jucatorii de pe banca de rezerve sunt capabili sa suplineasca foarte bine jucatorii titulari care lipsesc. Cum echipa de pe Bega este inferioara valoric, aceste probleme de lot nu ar trebui sa se vada in jocul constantenilor. Mai mult, cele patru meciuri disputate pana acum in aceste conditii au dat prilejul tehnicianului constantenilor de a suda relatiile de joc intre jucatori care in sezonul regulat au evoluat mai putin impreuna. Asadar, azi de la ora 11.00, RCJ Farul tinteste un nou succes in Divizia Nationala la rugby si totodata mentinerea in lupta pentru al saptelea titlu de campioana din istorie. Partida dintre Farul si RCM Universitatea Timisoara va fi arbitrata de Robert Diaconescu, ajutat la cele doua margini de Gabriel Balan si Ciprian Costache.

» Farul vrea locul doi
Chiar daca a fost penalizata cu cinci puncte, RCJ Farul poate spera la locul doi in ierarhia play-off-ului, mai ales dupa victoria in fata celor de la Dinamo. Pozitia secunda este extrem de importanta deoarece ii asigura ocupantei avantajul terenului propriu in faza semifinalelor. Acestea se joaca intre primele patru echipe din play-off, primele doua clasate urmand a juca in semifinale, in fata propriilor suporteri. Farul, de pe locul doi, ar urma sa intalneasca pentru un loc in finala, cel mai probabil, pe Dinamo.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă