14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialNoul obiectiv al FC Farul: locul 15

Noul obiectiv al FC Farul: locul 15

» Farul nu mai are sanse la salvarea de la retrogradare pe teren, dar spera sa ramana in Liga I in urma retrogradarii Argesului.

» Constantenii vor sa ocupe la final locul 15, iar pentru a indeplini acest obiectiv, trebuie sa invinga duminica la Targu Jiu.

Mai sunt de disputat trei etape si sezonul 2008/2009 al Ligii I la fotbal se incheie. Dupa un parcurs dezastruos, mai ales in retur, FC Farul doreste sa salveze aparentele in aceste ultime runde. Echipa de pe litoral este retrogradata matematic, dar spera ca poate rama-ne in primul esalon datorita unei conjuncturi favorabile. Constantenii vor locul 15, pozitie ce ar permite participare, si in sezonul viitor daca FC Arges va fi retrogradata din cauza scandalului "Penescu". Duminica, de la ora 18.00, gruparea de la malul marii poate face inca un pas catre acest nou obiectiv. Dupa ce etapa trecuta au intrerupt o serie de 12 partide fara victorie, marinarii merg acum in fieful celor de la Pandurii Targu Jiu pentru a-si mai trece in clasament trei puncte care sa ii apropie mai mult de obiectiv.

 

Momentan, Farul este la patru puncte de locul 15, dar are un program mai usor decat Gaz Metan Medias, echipa ce ocupa aceasta pozitie, si mai este si meciul direct care se va disputa la Constanta. Staff-ul tehnic al echipei de pe litoral nu poate conta la meciul de duminica pe trei jucatori. Gerlem a fost trimis la echipa secunda dupa "circul" din meciul cu FC Arges, Cosmin Bacila este suspendat, iar Denis Alibec este convocat la nationala Romaniei sub 19 ani. In aceste conditii, meciul de la Tg. Jiu se anunta unul si mai dificil iar acest lucru a fost punctat de antrenorul constantenilor, Cristian Camui. Acesta a spus: "Meciul va fi unul foarte dificil pentru ca avem cateva absente iar Pandurii mai au nevoie de un singur punct pentru a se salva matematic de la retrogradare. Avem insa un moral bun si sper sa ne intoarcem acasa cu cele trei puncte".

» Otelul, inca in pericol
 Echipa de la Dunare nu este inca salvata de la retrogradare, cu trei etape inainte de finalul sezonului. Formatia pregatita de Petre Grigoras se afla pe locul 12 si mai are nevoie de trei puncte pentru a se salva matematic sau de un insucces al celor de la Gaz Metan Medias. Otelarii vin dupa o serie de cinci jocuri in care nu au mai invins si in care au intalnit marile forte ale campionatului. Astazi, baietii lui Grigoras dau piept de la ora 18.00 cu FC Brasov si spera sa obtina punctele salvarii chiar pe terenul echipei pregatite de noul selectioner, Razvan Lucescu.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă