14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialOtelul nu a scapat de emotiile retrogradarii

Otelul nu a scapat de emotiile retrogradarii

» Ajunsa la patru infrangeri consecutive, echipa de la Dunare se teme din nou de esalonul inferior.

» Grigoras a declarat ca ar fi cel mai rusinos lucru din cariera lui de antrenor.

Cu trei etape inainte de finalul campionatului, Otelul Galati ocupa locul 12 cu 36 de puncte, la doar sase distanta de primul loc ce asigura prezenta in sezonul viitor al Ligii a II-a. Invinsi in etapa cu numarul 31 de Unirea Urziceni, galatenii au ajuns la patru esecuri consecutive, iar grijile retrogradarii s-au instalat din nou pe malul Dunarii.
Infrangerea de pe teren propriu cu Unirea, scor 0-2, l-a determinat pe tehnicianul Petre Grigoras sa isi ceara scuze in fata suporterilor. Acesta a spus la finalul partidei: "In primul rand, vreau sa-mi cer scuze spectatorilor pentru rezultat si pentru atitudinea de azi. Unirea e o echipa mai matura si mai puternica si a pus o presiune mai mare pe noi. Rezultatul e rusinos. Am gresit cand am avut incredere in posibilitatile anumitor jucatori". In ceea ce priveste retrogradarea, tehnicianul galatenilor a spus: "Nu stiu cum o sa facem, dar important este sa nu retrogradam. Ar fi cel mai rusinos rezultat al meu".

Pentru a fi sigura de prezenta in primul esalon si sezonul viitor, echipa de la Dunare trebuie sa mai acumuleze trei puncte in ultimele trei jocuri. Otelul mai are de jucat in acest campionat cu FC Brasov si Pandurii in deplasare si cu FC Arges in fata propriilor suporteri. Totodata, Otelul mai are posibilitatea de a pierde toate aceste trei intalniri in cazul in care Gaz Metan Medias cedeaza in una dintre cele trei partide ramase de disputat din acest sezon.

» Probleme mari pe malul Dunarii
Otelul Galati are mari sanse de a ramane in primul esalon pe teren, dar poate fi retrogradata de probleme administrative. FRF a anuntat ca nu va mai acorda derogari pentru obtinerea licentei, astfel ca echipa de la Dunare are o mare problema. Otelul nu are instalatie de nocturna si acest lucru este cerut expres in dosarul de licentiere. Problemele financiare fac imposibila constructia unei instalatii de nocturna intr-un timp atat de scurt, astfel ca pentru galateni exista doua solutii. Ori vor avea parte de o derogare, ori vor evolua pe un alt stadion, unul prevazut cu nocturna.

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă