15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialDorinel Munteanu s-a intors la "U" Cluj

Dorinel Munteanu s-a intors la „U” Cluj

» Fostul international a negociat, ieri, in orasul de pe Somes, un contract de revenire la echipa pe care a parasit-o pe usa din dos, in toamna.

Situatia alarmanta de la Universitatea Cluj, locul 16 in Liga a II-a, retrogradabil, i-a facut pe sefi, in frunte cu primarul orasului, Sorin Apostu, sa gaseasca, urgent, o solutie de iesire din criza. Cum cea mai buna perioada a echipei din acest sezon a fost in prima parte a turului, sub conducerea lui Dorinel Munteanu, edilul Clujului a dat ordin sa fie purtate discutii cu "Munti. Acesta a fost sunat luni, iar ieri dupa-amiaza a sosit in orasul de pe Somes pentru negocieri legate de viitorul contract. Conform site-ului suporterilor Universitatii, www. ucluj.ro, "Munti" si-a dat acordul pentru a prelua pe "U" si urma doar sa stabileasca detaliile contractuale. Pana la ora inchiderii editiei actele nu au fost semnate in intregime, insa, discutiile au mers inspre calea potrivita pentru o revenire a lui Munti la echipa.

 

Dorinel Munteanu va fi prezentat, astazi, intr-o conferinta de presa, iar la ora 17:00 va conduce primul antrenament cu noii si, totodata, vechii sai elevi. O posibila reintoarcere a "Neamtului" la formatia de pe Somes nu a fost privita, insa, cu ochi buni de catre intreaga conducere a alb-negrilor, dupa ce fostul mijlocas a lasat-o pe "U", in toamna, pentru Steaua Bucuresti.

De altfel, administratorul delegat, Ioan Marginean, a spus unor apropiati ca va pleca de la echipa daca Munteanu va reveni. Un alt contestatar al lui Munteanu, presedintele Consiliului de Administratie, Remus Campeanu, este dispus sa-i ierte lui "Munti" trecutul, doar pentru bunul mers al echipei. "Eu nu sunt un om care sa ramana suparat pe o persoana. Intr-adevar, nu mi-a convenit cum a plecat de la noi, am spus ca nu sunt de acord cu o eventuala revenire a sa, insa, atunci era o alta conjunctura, iar acum a trebuit gasita cea mai buna varianta de salvare de la retrogradare. Eu nu am spus niciodata ca Dorinel este un antrenor rau, dimpotriva", a declarat Campeanu.

PALMARES
Dorinel Munteanu a venit la Universitatea Cluj in etapa a treia a campionatului, dupa demiterea lui Alpar Meszaros. Primul meci al lui "Munti" a fost chiar victoria din deplasare, 2-1 la Curtea de Arges, formatia care se afla, acum, in cartile promovarii. Munteanu mai are in palmares pe banca lui "U" doua victorii cu primele doua clasate din acest moment, FCM Targu Mures si Unirea Alba Iulia, dar si un esec pe teren propriu, 0-4 cu CFR Timisoara. La jumatatea turului "Neamtul" i-a lasat cu ochii in soare pe sefii Universitatii si a plecat la Steaua, unde nu a rezistat decat cinci etape.

Cele mai citite

A intrat cu o armă în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind reținut ulterior de polițiști. Individul a pus arma pe...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Primăria București organizează o licitație pentru un împrumut de 69,6 milioane lei

ING Bank România, BRD - Groupe Societe Generale, UniCredit Bank România și Raiffeisen Bank România participă la licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB)...
Ultima oră
Pe aceeași temă