14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialMeci de sase puncte pentru FC Timisoara

Meci de sase puncte pentru FC Timisoara

» Banatenii vor juca, astazi, impotriva Rapidului, iar in cazul unei victorii isi va pastra sansele la titlu si ar scapa de o contracandidata.

Pentru FC Timisoara urmeaza un nou meci in familie. Daca, in week-end, banatenii s-au distrat cu "Buzisoara", Gloria Buzau, formatia la care evolueaza 13 jucatori imprumutati de la clubul de pe Bega, astazi, acestia se vor revedea cu eternii prieteni de la Rapid Bucuresti. Atat cele doua cluburi cat, mai ales, suporterii si-au jurat iubire de foarte multi ani, insa, diferenta fata de intalnirea de sambata este ca giulestenii nu au deloc motive sa fie la fel de ingaduitori ca si buzoienii. Atat Rapidul, cat si FC Timisoara se lupta, mai mult sau mai putin, pentru titlul de campioana, iar o eventuala infrangere nu ar pica prea bine nici unei echipe. Mai avantajata pentru meciul din aceasta seara, ora 19:00, pare a fi formatia pregatita de Gabi Balint.

 

De partea banatenilor se afla istoria recenta dintre cele doua echipe, una care arata faptul ca, in ultimele cinci intalniri directe, intr-una singura a castigat Rapidul, doua s-au terminat la egalitate si de doua ori au obtinut victoria timisorenii, cei care au pornit cu a doua sansa in fiecare meci. Astazi, insa, galben-negrii vor fi favoriti si pentru ca stau mai bine in clasament decat bucurestenii, dar si pentru ca vin dupa o victorie concludenta in ultima etapa, 4-1, spre deosebire de rivalii lor, care au pierdut lamentabil derby-ul cu Dinamo, 0-3. De asemenea, si la situatia financiara banatenii "ii bat" pe rapidisti. "Mergem la Rapid cu un plus in ceea ce inseamna starea de spirit, dupa meciurile din ultima etapa. Giulestenii nu au cum sa nu fi iesit sifonati dupa meciul cu Dinamo, au si ei problemele lor interne care, la fiecare echipa, dupa un rezultat negativ, ies din nou la iveala.

 

Poate ca aceste lucruri isi vor pune amprenta asupra jocului lor. Pe de alta parte, stau foarte bine fizic si joaca cu suporterii alaturi", a incercat Gabi Balint sa prefateze duelul din aceasta seara. Pentru banateni, meciul cu Rapidul este primul dintr-o serie de trei partide dificile care vor urma, in doar 10 zile.

ABSENTE
Pe langa mai vechile indisponibilitati ale lui Dorin Goga si Milos Brezinsky, Gabi Balint nu va conta in urmatoarea perioada nici pe Stelian Stancu, cel care a suferit o intindere musculara la partida cu Buzaul. De asemenea, este de urmarit cum ii vor primi suporterii rapidisti pe fratii Arman si Artiom Karamyan, dar si pe Valentin Badoi, jucatori care au imbracat, cu succes, tricoul alb-visiniu pana acum cateva sezoane. La meci este asteptat si patronul Marian Iancu, cel care nu a exclus, de multe ori, posibilitatea de a investi la formatia giulesteana.

Cele mai citite

Serghei Lavrov respinge ideea unui nou început în relațiile internaționale și critică Occidentul în cadrul Adunării ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a exclus categoric posibilitatea unui nou început în relațiile internaționale, acuzând Occidentul de subminarea valorilor globalizării.  În discursul său...

Serghei Lavrov respinge ideea unui nou început în relațiile internaționale și critică Occidentul în cadrul Adunării ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a exclus categoric posibilitatea unui nou început în relațiile internaționale, acuzând Occidentul de subminarea valorilor globalizării.  În discursul său...

Școlile din 22 de localități vor fi închise luni, dacă situația o impune

Ministrul Educației a transmis că activitatea didactică va fi suspendată acolo unde situația o cere Ministrul Ligia Deca a transmis într-o postare pe o rețea...
Ultima oră
Pe aceeași temă