14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialMihali, bataia de joc a suporterilor

Mihali, bataia de joc a suporterilor

» Suporterii lui "U" Cluj l-au injurat ca la usa cortului pe fostul international si i-au cerut sa plece, dupa esecul cu ACU Arad, 1-3.

Esecul cu acu Arad a fost tratat mai "special" de catre fanii Universitatii Cluj. Dupa cea de-a treia infrangere consecutiva din acest retur, suporterii echipei si-au pierdut rabdarea si, speriati de cele doar doua puncte, in continuare, existente pana la primul loc retrogradabil, au trecut la fapte. Dupa ce, la finalul meciului, si-au varsat naduful pe jucatori, doar de la distanta, insa, acestia l-au asteptat pe tehnicianul Universitatii, Gheorghe Mihali, la iesirea din sala unde a fost tinuta conferinta de presa. Chiar daca nu au numarat mai mult de 10 persoane, fanii alb-negrilor l-au facut, pe cel care a imbracat de 31 de ori tricoul primei reprezentative, sa se simta ca ultimul om, de fata cu ziaristii si cu fotbalistii de la ACU Arad.

"Pot sa strige demisia de cate ori vor ei sau sa ma conteste tot campionatul, dar sa nu ma jigneasca", a fost singura dorinta a lui Mihali, expusa cu doar cateva minute inainte de intalnirea cu suporterii. Odata, insa, ce a dat ochii cu ei, fostul international a fost nevoit sa auda exact ceea nu vroia. "Pleaca, ma, odata de aici si lasa-ne. Toata viata ai fost secund, habar n-ai sa conduci o echipa. Mai bine murim noi singuri, decat sa ne bagi tu in "C". Lasa-ne dracului in pace. Uita-te cu ce au venit astia (n.r.-jucatorii de la ACU Arad, care priveau inlemniti, dintr-un microbuz inchiriat, scenele) si ne-au dat trei goluri acasa.

 

O sa jucam noi si poate avem o sansa sa salvam aceasta echipa, insa tu trebuie sa pleci", au fost cuvintele adresate lui Mihali, pe langa amalgamul de injuraturi la care a mai fost supus. Degeaba a incercat tehnicianul sa se apere, pentru ca suporterii nu s-au lasat si au ridicat si mai mult tonul "suduielilor". In cele din urma, Mihali s-a retras in sala de conferinte, unde a asteptat o masina care l-a dus de la stadion. "Eu sunt convins ca pot sa scot echipa din aceasta situatie. O sa plec doar daca voi fi dat afara, eu nu imi dau demisia", a spus Mihali, o declaratie care nu-i va asigura, insa, deloc liniste in urmatoarele zile.

NEMULTUMIRE
Jocul Universitatii Cluj din ultima jumatate de ora a meciului cu ACU Arad, timp in care alb-negrii au incasat trei goluri, desi au deschis scorul, i-a enervat pe fani inca din timpul meciului. "Astazi iara joaca "U" si ne f*** week-end-ul" sau "Mergem peste tot cu voi si va bateti joc de noi", au fost refrenele preferate ale fanilor Universitatii. Dupa aceasta infrangere, echipa clujeana nu a cazut pe un loc retrogradabil doar datorita jocului rezultatelor, insa "U" a ramas la doua puncte de zona fierbinte.

Cele mai citite

România se confruntă cu o scădere demografică accentuată: Populația a scăzut cu peste 18% în ultimele trei decenii

În ultimii 30 de ani, România a înregistrat o scădere semnificativă a populației, estimările indicând o diminuare cu 20% a numărului de locuitori în...

S-a dat ordin de evacuare pentru 1200 de persoane vulnerabile

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgență a decis evacuarea celor care locuiesc pe albia râurilor şi în zonele cu potenţial de risc la inundaţii Este...

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...
Ultima oră
Pe aceeași temă