20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecial"Bursucul", impresionat de… Gaz Metan

„Bursucul”, impresionat de… Gaz Metan

Gaz Metan a demonstrat ca remizele cu Dinamo (1-1) si FC Timisoara (0-0) nu au fost intamplatoare, invingand la Medias, cu 1-0, pe Unirea Urziceni, una dintre echipele cu cea mai buna aparare din Liga I. Singurul gol al partidei a fost marcat de catre Bud in minutul 60, care a profitat de greseala lui Arlauskis. Portarul ialomitenilor a respins in fata sutul lui Todea, iar Bud, atent, a indeplinit o simpla formalitate. Prima repriza a apartinut gazdelor, care au fost aproape de deschiderea scorului la suturile lui Dudita (‘20) si Bud (‘34). Raspunsul oaspetilor a venit abia dupa pauza, cand au pus stapanire pe joc. Cu toate acestea, cei care au marcat au fost elevii lui Pustai, desi Rusescu, Brandan, Bordeanu si Bilasco l-au facut mare pe Vatca, ratand din toate pozitiile posibile.
Tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a fost impresionat de evolutia adversarilor. "Cred ca Gaz Metan se va salva de la retrogradare, cred ca vor castiga si cu CFR, dar si cu Rapid, daca se vor prezenta la fel. Noua ne sta bine pe primul loc, dar nu ma gandeam la clasament. Era bine pentru moralul nostru sa nu pierdem si sa nu primim gol. Nu avem un om care sa salveze echipa si asta s-a vazut din nou. Nu avem nici o scuza ca am pierdut, mai ales ca stiam bine adversarul", a spus "Bursucul".

La finalul jocului, antrenorul mediesenilor, Cristi Pustai, s-a aratat bucuros de victoria in fata Urziceniului, care ar reprezenta un succes moral al echipei in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Aceasta victorie ne face sa credem ca ne putem realiza obiectivul. Suntem bucurosi astazi, dar traim un prezent continuu si trebuie sa ne gandim la meciurile urmatoare. A fost un meci frumos pentru mine, cred ca si pentru suporteri. Ma bucur foarte mult ca de doua meciuri nu am mai primit goluri si, mai ales, ca am castigat acum", a precizat "Profesorul". In urma victoriei cu Urziceniul, Gaz Metan s-a apropiat la doua puncte de locul 15 ocupat de Farul. La egalitate de puncte cu "marinarii", dar cu un golaveraj mai bun, se afla inca trei echipe: Gloria Bistrita, Pandurii Tg. Jiu si Poli Iasi.

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...
Ultima oră
Pe aceeași temă