In fata cladirii de birouri de la intrarea pe strada Branduselor, care adaposteste localul, un banner imens proiecta numele restaurantului si vedetele care urmau sa cante la lansarea lui. Imi place genul asta de reclama in stil american, fiindca in Romania restaurantele business prefera o imagine deloc exclusivist, greu accesibil, motiv pentru care si reclamele lor sunt scumpe la vedere. Lansarea de joi seara a strans o multime de personalitati sclipicioase, oameni de afaceri, presa, insa ei conteaza mai putin decat mancarurile si vinurile. Selectia vinurilor a fost facuta de somelierul Laurentiu Achim si cuprinde vinuri romanesti de top – "nu pentru ca ar fi neaparat mai bune decat cele de afara, ci pentru ca sunt de aici", a explicat somelierul. Maestrii bucatari Grosa Valentin Eugen si George Mustatea au experienta culinara atat in restaurante din Romania, cat si in restaurante internationale, de altfel, George Mustatea este bucatarul care a preparat mancarea pentru dineul oferit cu ocazia vizitei lui Bill Clinton.
Cei doi chefi recomanda specialitatile casei: creveti Tiger cu sos de coniac, gustarea casei Yucca (carpaccio de vita, piept de rata afumat) si, ca desert, izvor de ciocolata alba Yucca. De asemenea, rafinatii pot alege dintr-o varietate de preparate specifice pe baza de piept de rata, peste proaspat romanesc sau mediteranean. Am mancat un delicios somon gatit intreg si servit la tava. La nivel de amenajare – cam multe spoturi si rigips, iar tavanul, asa cum se intampla in mai toate cladirile de birouri din Romania, e prea jos. Inspirata alegerea culorii pentru restaurant, un verde crud amintind de verdele Connex. Poate tocmai din cauza amenajarii mai putin rafinate, cu un touch usor de improvizatie, locul nu inhiba si arata – intr-un sens – destul de romanesc. Pe scurt, locul nu se sparge in concepte de decoratie interioara, insa se mananca "romaneste" – bine si fara fite.