7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSpecialSalma Hayek s-a maritat cu un francez

Salma Hayek s-a maritat cu un francez

Actrita mexicana Salma Hayek si omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute, la Paris, potrivit unor informatii aparute, luni, in presa locala.

Casatoria a avut loc la primaria sectorului St. Germain, sambata, a declarat primarul Jean-Pierre Lecoq, confirmand astfel articolul aparut pe site-ul revistei Le Point, ce apartine trustului condus de Pinault.

Potrivit Mediafax, cei doi, care au deja o fetita, isi programasera nunta in 2008, insa, in luna iulie a aceluiasi an, au anuntat ca s-au despartit.

Francois-Henri Pinault, in varsta de 46 de ani, este presedintele executiv al holdingului PPR – specializat in marci de lux, precum Gucci – si este fiul celui mai bogat om din Franta, Francois Pinault.

Salma Hayek , in varsta de 42 de ani, este una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood. Ea a fost nominalizata la premiile Oscar, pentru portretul pictoritei mexicane Fridei Kahlo din "Frida" (2002). Actrita este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York".

Hayek si Pinault s-au cunoscut in Italia, in 2006, iar fiica lor, Valentina, s-a nascut in septembrie 2007.

Cele mai citite

Hamas va fi condus temporar de un comitet aflat în Qatar

Hamas, al cărui lider Yahya Sinwar a fost ucis de armata israeliană, va fi condus temporar de un comitet cu sediul în Qatar, înainte...

SUA sancționează mai multe entități internaționale pentru sprijinul programelor de drone ale Pakistanului și Iranului

Statele Unite au anunţat luni o serie de sancţiuni care vizează aproximativ 20 de entităţi din mai multe ţări din lume şi acuzate că...

Mai multe personalități și instituții din România și străinătate au fost decorate de Familia Regală

Ambasadorul Gabriela Dancău, cantautorul Nicu Alifantis, generalul (r) Corneliu Postu, fost director al Statului Major al Apărării, se numără printre personalităţile decorate, luni seară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă