13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialBalint, multumit de elevii sai

Balint, multumit de elevii sai

» Criticile antrenorului Timisoarei de saptamana trecuta le-au prins bine jucatorilor, care l-au facut sa isi schimbe parerea in doar patru zile

 

"Am in lot cativa jucatori dezastru" a spus antrenorul Timisoarei, Gabi Balint, imediat dupa partida amicala cu FC Bihor, de sambata trecuta. Karamyan si compania au inteles asa cum trebuie mesajul "stapanului" si, dupa doar patru zile, fotbalistii l-au facut pe Balint sa isi schimbe aproape in totalitate parerea. E drept, galben-negrii au muncit serios pentru prima victorie a cantonamentului din Spania, impotriva polonezilor de la Cracovia Krakow, dar si impotriva unui teren si a unei vreme mai degraba de toamna. "In meciurile oficiale s-ar putea sa intalnim astfel de conditii grele, asa ca trebuie sa luam ce a fost bun din acest meci. In primul rand, sunt bucuros pentru ca jucatorii s-au daruit foarte mult si au tinut sa castige aceasta partida. Au reusit sa se ridice la nivelul adversarilor, desi polonezii au fost mai puternici din punct de vedere fizic decat noi. Mi-au placut foarte mult atitudinea baietilor din acest meci", a declarat antrenorul banatenilor.

 

Acestia mai au de disputat inca trei partide amicale in cantonamentul de la Marbella, un bun prilej pentru Balint de a pune la punct relatiile de joc. "Toti fotbalistii pe care ii am la dispozitie pot sa evolueze oricand in primul "11", le-am si spus asta. Trebuie sa legam relatiile de joc, pentru ca acesta va fi lotul pe care ne vom baza in retur. O sa fiu foarte atent la randamentul jucatorilor in aceste partide amicale care ne-au mai ramas de jucat, pentru ca trebuie sa stabilesc un prim "11", a spus Balint. Daca Timisoara nu mai poate face transferuri pana cand patronul Marian Iancu nu ii plateste restantele lui Ionel Ganea, conform oficialilor banateni nici de plecat nu mai poate fi vorba. Astfel, Artyom Karamyan, curtat intens de catre Dinamo Bucuresti in ultimele zile va ramane, foarte probabil, la echipa de pe Bega. Mijlocasul armean a marcat un gol in amicalul cu formatia poloneza, pe care i l-a dedicat baietelului sau nascut la finalul lui 2008.

ASTEPTARI
Antrenorul Gabi Balint este multumit de evolutia noului transfer al Timisoarei, Alexandru Curtean, insa spune ca este loc de mai bine. "El are calitati, insa este nevoie de timp pentru a iesi serios in evidenta, mai ales ca este foarte tanar. Vreau de la el mai multe suturi de la distanta si actiuni individuale, pentru ca este capabil de asa ceva. Sper sa aiba randamentul pe care l-a avut si la Medias pentru ca este serios si disciplinat tactic. Cu timpul va veni si asta", este convins tehnicianul care trebuie sa aduca cel putin un trofeu la Timisoara in aceasta vara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă