13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialMara: "Mi s-a implinit un vis"

Mara: „Mi s-a implinit un vis”

» Noul fotbalist al CFR-ului este bucuros ca a ajuns la o echipa cu pretentii si spera sa evolueze in noul sezon al Ligii Campionilor.

Aglomeratie mare, ieri, in complexul clujean Polus Center. CFR Cluj a semnat un parteneriat cu firma Intersport, in urma caruia produsele echipei campioane vor fi vandute si in reteaua de magazine a acestui important nume de pe piata articolelor sportive. Totusi, acest eveniment a fost trecut pe planul secund datorita prezentei printre fotbalistii campioanei a lui Bogdan Mara, noul transfer al campionilor. Jucatorul care a cunoscut consacrarea la FC Arges abia asteapta sa debuteze pentru noua sa echipa, acolo unde nu are, insa, garantat un loc de titular, conform presedintelui Iuliu Muresan. "Mara este un fotbalist foarte bun, am avut nevoie de el si ma bucur ca ni s-a alaturat. El va lupta pentru un loc in primul "11" cu ceilalti jucatori, insa sunt sigur ca va reusi sa se impuna.

 

Odata cu aducerea lui Mara suntem mai puternici si va mai promit inca odata ca vom castiga campionatul si vom ajunge cel putin la performantele din sezonul trecut", a tinut sa spuna Muresan. Mara va purta la CFR tricoul cu numarul 23, cel care i-a apartinut in trecut argentinianului Christian Fabbiani. Cel de-al saselea roman din lotul antrenat de cehii Dusan Uhrin Jr.si Ales Jindra spune ca a avut ceva emotii la primul antrenament cu noii sai colegi, care, insa, l-au primit foarte bine. "Vreau sa le multumesc celor de la CFR pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Mi s-a implinit un vis, iar acum vreau din tot sufletul sa castigam campionatul pentru a juca in Liga Campionilor si a mi se implini celalalt vis.

 

Am venit cu inima deschisa la CFR si sunt convins ca vom face multe lucruri bune la aceasta echipa. Am avut ceva emotii cand m-am intalnit cu baietii, insa ei m-au primit extraordinar", a declarat jucatorul care a marcat cinci goluri in turul campionatului. Iuliu Muresan nu a ratat ocazia sa isi mai laude o data atacantul, dar, in acelasi timp, sa trimita si o intepatura catre cei implicati in stenogramele DNA. "Mara vorbeste multe limbi straine, dar in primul rand vorbeste limba romana mult mai bine decat anumiti conducatori din fotbalul romanesc", a precizat seful din Gruia.

PROTECTIE
La antrenamentul CFR-ului de ieri dimineata a fost prezent si un echipaj al jandarmeriei, care a vegheat ca incidentele de marti, cand fanii CFR-ului si ai Universitatii s-au batut, sa nu se mai repete. "A avut loc o sedinta intre noi si reprezentantii Jandarmeriei, care ne-au cerut sa le comunicam toate evenimentele pe care le organizam. Este pacat ca intr-un oras ca si Clujul exista niste derbedei care pot sa faca ce vor ei si nu sunt pedepsiti. Suntem tot timpul provocati, insa noi o sa raspundem doar prin rezultate", a spus Iuliu Muresan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă