15.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialFeroviarii, campioni la amicale

Feroviarii, campioni la amicale

» CFR Cluj s-a impus si in al cincilea meci test al iernii, 4-3 cu FC Bihor

Cea mai buna pregatire de cand este presedinte Iuliu Muresan, cum a proclamat-o insusi seful din Gruia, a continuat, ieri, pentru CFR Cluj cu un meci amical impotriva echipei de liga secunda FC Bihor. Jucat pe un teren nedemn de o participanta in Liga Campionilor, unde, pentru a ajunge in siguranta era mai bine sa fii incaltat cu cizme, testul cu Bihorul a fost primul pentru noua echipa a cuplului ceh Uhrin-Jindra in fata propriilor suporteri. Iar fanii alb-visiniilor au indurat frigul si au injurat noroiul prin care au fost nevoiti sa treaca pana a ajunge la teren, dar au tinut sa fie prezenti intr-un numar destul de mare. Pana la pauza, insa, acestia au uitat complet de "atmosfera" dinaintea acestei partide. "Vinovate" de acest lucru au fost cele doua echipe, care au jucat cu garda jos pe durata primelor 45 de minute.

 

Dupa ce capitanul feroviarilor, Ricardo Cadu, a deschis scorul, bihorenii au trecut la conducerea jocului si, ajutati serios si de catre portarul campionilor, Eduard Stancioiu, au intors rezultatul in favoarea lor. Goalkeeper-ul, a carui noua gafa pare ca i-a fost fatala in obtinerea unui loc de titular pentru acest retur, a devenit un simplu spectator, apoi, si a privit rabufnirea de orgoliu a colegilor sai care, prin Alvaro Pereira si Gabriel Muresan, au stabilit la 3-2 scorul pauzei. La reluare, Dusan Uhrin a introdus o alta echipa, in care au iesit in evidenta "noul Trica", Paolo Frangipane, dar si ivorianul Traore Lacina, care a confirmat jocurile bune din Antalya. Colegul lui Stancioiu din poarta CFR-ului, Lars Hirschfeld, nu a fost nici el mai breaz si a fost invins cu o "scarita" dintr-un penalti facut tot de el. Imediat, insa, dupa un corner, Hugo Alcantara a pus lucrurile in ordine si a oferit CFR-ului un procentaj de 100% in partidele amicale de pana acum. "Jucatorii au fost relaxati, terenul a fost cam moale, insa important este ca am castigat al cincilea meci si ca echipa, totusi, joaca", a concluzionat Iuliu Muresan.

TRANSFERURI
Noul atacant al CFR-ului, Bogdan Mara, a fost prezent, ieri, la asa zisa tribuna oficiala a terenului in care a avut loc partida amicala cu FC Bihor. La final, jucatorul venit liber de contract de la Unirea Urziceni a refuzat sa ofere vreo declaratie pana cand nu va fi prezentat oficial, eveniment care va avea loc astazi. "Am urmarit sa aducem jucatori pe posturile pe care avem nevoie si acum pot sa zic ca nu mai avem lipsuri. Totusi, s-ar putea sa mai vina un jucator, nu pot sa spun ca este incheiata campania de achizitii", a declarat presedintele Iuliu Muresan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă