13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialCurtean va juca, din retur, la Timisoara

Curtean va juca, din retur, la Timisoara

» Antrenorul Gabi Balint le-a cerut sefilor sa-l aduca pe jucator inca din aceasta iarna la echipa, desi trebuia ca el sa vina abia in vara

Problemele care au aparut cu transferul lui Ovidiu Herea la Timisoara l-a facut pe tehnicianul Gabi Balint sa aiba o discutie lamuritoare cu patronul Marian Iancu. Dupa ce seful banatenilor i-a explicat fostului international de ce Herea nu a mai ajuns la echipa de pe Bega, Balint a tinut si el sa isi exprime punctul de vedere. Astfel, "Pele" i-a cerut lui Iancu sa il aduca, de urgenta, pe Alexandru Curtean la echipa inca din aceasta iarna. Cu toate astea, Timisoara s-a inteles cu oficialii echipei de care apartine fotbalistul, Gaz Metan Medias, ca golgheter-ul sibienilor sa evolueze pentru formatia pregatita de Cristian Pustai pana la vara. Iancu l-a sunat imediat pe omologul sau de la Medias, Corin Emil Cindrea, iar presedintele Gazului, desi nu prea a fost de acord cu noile doleante ale Timisoarei, a raspuns pozitiv solicitarii lui Marian Iancu.

 

"Intr-adevar, sunt ceva discutii, dar nu este finalizat totul. Oricum, sunt sanse destul de mari ca Alex Curtean sa evolueze la Timisoara inca din retur. Personal, ma bucur foarte mult pentru el ca a facut pasul la o echipa cu pretentii. In schimb, nu ma pot bucura cand ma gandesc ca Mediasul a ramas fara cel mai important jucator al echipei. Ne va fi foarte greu in retur, insa speram ca ne putem descurca si fara el" a spus, pentru Romania libera, Corin Cindrea. In varsta de 21 de ani, Curtean va trece de la o echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii la una care spera la titlul de campioana. Desi fotbalistul, care a marcat sapte goluri in tur, are doar sase luni petrecute in Liga I, presedintele Gazului are incredere ca vedeta ardelenilor, care a suplimentat bugetul echipei cu 1,2 milioane de euro, va face fata cu brio la Timisoara.

"Cred ca a venit timpul ca Alex sa mearga la o echipa cu pretentii din campionatul intern. I s-a oferit o sansa mare, mai ales ca Herea nu a mai ajuns in Banat. Curtean are, deja, o gandire matura si este bine pentru el ca va juca la o formatie cu obiective indraznete, pentru ca atunci cand pretentiile sunt mari trebuie sa dai tot mai mult din tine", este de parere Cindrea.

SPRIJIN
Plecarea peste noapte a lui Alexandru Curtean la Timisoara a lasat un mare gol pe partea dreapta a atacului celor de la Gaz Metan Medias. Tehnicianul Cristian Pustai se vede nevoit sa caute solutii. "Mi-e greu sa dau un pronostic acum daca ne vom salva sau nu. Cert este ca vom face tot posibilul sa ramanem in prima liga. Deocamdata domnul Pustai are tot sprijinul nostru, insa un antrenor este tinut in functie doar de rezultate", a atras atentia presedintele Corin Cindrea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă