13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialMars pentru "U" Cluj

Mars pentru „U” Cluj

» Peste 2.000 de fani ai Universitatii Cluj vor organiza, astazi, un miting pentru a atrage atentia asupra situatiei in care se afla echipele clubului

Iesirea in strada pare ca este cea mai la moda metoda, in aceste zile, prin care suporterii isi pot face cunoscute parerile. Daca, recent, fanii Petrolului Ploiesti si cei ai echipei Rapid Bucuresti au ales aceasta masura pentru a-si exprima diverse nemultumiri, cei ai Universitatii Cluj vor sa faca un miting pentru sustinerea brand-ului "U". Astfel, in aceasta dupa-amiaza, peste 2.000 de suporteri a tot ceea ce inseamna "U" Cluj sunt asteptati in centrul orasului. Acestia vor sa atraga atentia asupra problemelor pe care le au de infruntat sportivii care evolueaza cu sigla "U" pe piept. De asemenea, ei spera ca prin acest miting sa sensibilizeze anumiti oameni de afaceri dornici sa ajute sportul clujean. Unul dintre liderii fanilor, Calin Misan, a tinut sa precizeze ca evenimentul de astazi nu va avea caracter politic si ca nu este o actiune de protest la adresa autoritatilor locale.

 

Sub sloganul "Totul pentru "U", fanii se vor aduna pe un bulevard din centrul Clujului, dupa care se vor indrepta inspre Primarie. Totul va fi organizat pe cheltuiala suporterilor, care au impanzit in aceste zile orasul prin aproximativ 5.000 de fluturasi. La apelul suporterilor au raspuns si sectiile de atletism si rugby, care au anuntat ca vor trimite oficiali si sportivi la acest miting. De asemenea, echipa de handbal masculin "U" Transilvania Cluj va fi prezenta la actiunea suporterilor prin cativa oficiali, iar cea de handbal feminin, "U" Jolidon, a anuntat, ieri, ca va fi prezenta cu toata echipa, imediat dupa antrenamentul fetelor pregatite de Gheorghe Covaciu. Nici Jandarmeria nu va lipsi, astfel ca aproximativ 150 de reprezentanti ai Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj vor veghea la bunul mers al evenimentelor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă