12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialEmotii la "U" Jolidon

Emotii la „U” Jolidon

» Clujencele au unul din cele mai slabe starturi de campionat, insa conducerea asteapta finalul turului pentru eventuale masuri.

Amai ramas o etapa din turul Ligii Nationale de handbal feminin, iar "U" Jolidon Cluj, o prezenta constanta printre primele locuri in clasament in sezoanele trecute, nu mai sperie pe nimeni. Formatia pregatita de Gheorghe Covaciu a ajuns ciuca batailor in prima liga, iar dupa 12 etape ocupa in clasament primul loc deasupra liniei retrogradarii. Senocico si compania au inregistrat, duminica, la Deva, cea de-a opta infrangere a sezonului, iar ultima victorie dateaza din etapa a 7-a, atunci cand, in 9 noiembrie, ardelencele au castigat pe teren propriu cu HCM Roman. Cu toate acestea, oficialii de la "U" Jolidon asteapta ultimul meci al acestui tur, duminica, impotriva celor de la CSM Ploiesti, un derby al retrogradarii din punct de vedere al clasamentului, pentru a lua decizii.

 

Directorul sportiv Mircea Cucuian a spus ca saptamana viitoare va avea loc o sedinta a Consiliului de Administratie, in cadrul careia va analiza rezultatele dezastruoase din tur si va discuta eventualele masuri care vor fi luate. Conform oficialului clujean, postul lui Gheorghe Covaciu nu este in pericol, insa, in acelasi timp, a dat de inteles ca o eventuala demitere a antrenorului nu depinde doar de el. "E greu de gasit o explicatie pentru ce se intampla acum, cert este ca echipa trece printr-o pasa mai proasta in acest moment. Nu am mai avut de mult un asa start slab de sezon, avem un lot valoros si tocmai de aceea nu stim ce se intampla cu echipa. Chiar daca acum suntem la retrogradare, eu sunt optimist si sunt sigur ca ne vom reveni. Obiectivul ramane acelasi, o clasare in cupele europene", a declarat Mircea Cucuian.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă