12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTrombetta: "Esecul cu Pandurii a fost decisiv"

Trombetta: „Esecul cu Pandurii a fost decisiv”

– Fostul antrenor al CFR-ului a stiut ca dupa infrangerea de la Targu-Jiu va fi dat afara.

CFR Cluj a plecat ieri di­-mineata in Antalya, pentru primul cantonament al acestei ierni. Dupa o ora de la decolarea avionului de pe Aeroportul International din Cluj, fostul antrenor al feroviarilor, Maurizio Trom­-betta, a organizat o con-ferinta de presa, in care a tinut sa rememoreze mo-mentele petrecute la alb-visinii, insa si sa isi prezinte punctul de vedere referitor la plecarea sa de la CFR.

 

Dupa 10 minute de astep-tare, cauzate de lipsa ofiterului de presa al echipei, care trebuia sa traduca in limba romana ceea ce spu­nea Trombetta, italianul a apelat la o receptionera a hotelului in care a avut loc intalnirea cu presa, cunos-catoare de italiana, si a inceput sa-si spuna ofurile, vizibil incantat de atentia presei. "Am luat echipa de pe locul 11 in campionat si am lasat-o pe locul al treilea, la doar sase puncte de primul loc si la egalitate cu Steaua Bucuresti, cealalta echipa din Romania partici-panta in Liga Campionilor. Imi pare rau ca nu am mai ramas la CFR, cred ca am fi putut recupera diferenta de puncte si sa castig titlul, insa oficialii echipei au avut alte planuri. Cu toate acestea, sper ca CFR-ul sa devina cam­pioana", a precizat italianul.

 

Apoi, fostul secund al lui Ioan Andone la Cluj a tinut sa clarifice si detaliile inde-partarii sale de la echipa. "Imediat dupa meciul cu Gaz Metan Medias, din ultima etapa a turului, presedintele Muresan m-a anuntat ca nu voi mai ra-mane antrenorul CFR-ului. De fapt, banuiam ca se va intampla acest lucru dupa esecul cu Pandurii. Acela a fost, de altfel, cel mai mare regret al meu din perioada petrecuta la CFR, ca nu am castigat la Targu­-Jiu. Dupa egalul de la Galati, pre-sedintele mi-a spus ca CFR-ul trebuie sa castige minim cinci meciuri din cele sapte ramase. Din cauza infran-gerii cu Pandurii, am castigat doar patru partide", a mai declarat Trombetta.

JUCATORI
"Eu am avut o echipa de baza, care trebuia sa joace in meciurile importante din campionat si in cele din Liga Campionilor. Am avut doua partide in Cupa Romaniei in care am folosit mai multi jucatori care nu au prea evoluat la CFR. Poate noul antrenor va folosi alti fotbalisti. Eu stiu ca Uhrin este un bun antrenor, nu stiu cum este ca si consilier sportiv, dar ca antrenor este bun", a ironizat italianul noua situatie de la CFR.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă