12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialCosmote, alaturi de CFR Cluj

Cosmote, alaturi de CFR Cluj

– Pe timp de criza campioana Romaniei s-a ales cu un sponsor puternic de telefonie mobila.

"Ca sa punem capat speculatiilor, va spun eu ca CFR Cluj nu a avut probleme cu banii si nici nu va avea. S-a tot vorbit ca ne-a lovit criza financiara sau imposibilitatea de a mai plati jucatorii, nu ne-a lovit absolut nimic si nu avem deloc probleme cu banii", a spus, marti, finantatorul feroviarilor, Arpad Paszkany. La numai o zi distanta de aceasta declaratie, alb-visiniii au semnat un parteneriat cu o firma de telefonie mobila, de pe urma caruia clubul din Gruia isi va mari bugetul pe anul 2009 cu aproximativ un milion de euro. In functie de parcursul echipei in acest sezon, precum si de preferintele noului sponsor al clujenilor, colaborarea se va prelungi cu inca un an. "Am ajuns in varf si cel mai greu este sa ne mentinem acolo. De aceea, ne bucuram foarte mult ca am reusit sa aducem langa noi un sponsor care ne va sprijini consistent.

 

Avem cel mai bun lot din Romania si speram sa castigam campionatul din nou si sa evoluam in Liga Campionilor cat mai multi ani de acum inainte. Drept dovada ca am ajuns cineva, am gasit pe birou in aceste zile doua felicitari de la Bayern Munchen si de la FC Barcelona", a tinut sa declare presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan. Astfel, campionii se vor umple de bani pana la sfarsitul acestui retur. Pe langa suma care va intra in cont de la noul sponsor, campionii vor primi si aproape 10 milioane de euro de la UEFA, pentru participarea in Liga Campionilor.

De asemenea, inevitabila plecare a lui Emmanuel Culio la Rubin Kazan, in Rusia, va mai aduce peste 1,5 milioane de euro in conturile feroviarilor si, daca mai punem la socoteala ca echipa din Gruia a facut cele mai multe transferuri in aceasta iarna, se poate spune ca formatia ardeleana este una dintre cele mai solide echipe din prima liga. "Anul 2008 a fost cel mai frumos din istoria echipei. Am cucerit eventul pe plan intern si am jucat in Liga Campionilor. Speram ca si in 2009 sa avem cel putin tot atatea motive de bucurie", a precizat principalul finantator al CFR-ului, Arpad Paszkany.

RECUPERARE
Fundasul dreapta al celor de la CFR Cluj, Tony da Silva, s-a intors pentru cateva zile in tara de la clinica din Franta, acolo unde se recupereaza dupa o accidentare. Conform presedintelui Iuliu Muresan, "plamanul" echipei va intra in ritmul normal de pregatire de la 1 februarie. "Puteam sa incep de acum pregatirile pentru noul sezon, insa am preferat sa mai astept o perioada ca sa fiu suta la suta pregatit. In viata cand te grabesti nu e prea bine, asa ca vreau sa ma refac complet", a declarat Tony.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă