12.5 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecial"U" Jolidon nu se regaseste

„U” Jolidon nu se regaseste

– Clujencele au fost egalate in ultimele secunde de catre Tomis Constanta, 28-28 (11-10), dupa ce au avut, de doua ori, chiar si cinci goluri avans.

Echipa de handbal feminin "U" Jolidon Cluj a trecut printr-o reconstructie masiva in vara trecuta. Amelia Busuioceanu si, mai ales, Carmen Amariei au parasit formatia pregatita de Gheorghe Covaciu, iar in locul lor au fost aduse o serie de handbaliste tinere. Acest lucru i-a dat mari batai de cap tehnicianului de la "U" Jolidon, care trebuia sa construiasca o echipa, teoretic, care sa termine pe un loc de cupa europeana. Din pacate pentru cei implicati la echipa de pe Somes, Senocico si compania sunt mult mai aproape de retrogradare decat de obiectivul trasat. Partida de ieri cu Tomis Constanta trebuia sa insemne un nou inceput, mai ales ca era primul meci in fata propriilor suporteri in acest an.

 

Clujencele au avut multe momente in care au aratat ca o echipa sudata, insa si mai multe au fost cele in care au demonstrat ca mai au mult de lucru. Pase gresite in atac, o graba inexplicabila la finalizare si o lipsa de concentrare in aparare au facut ca, desi au condus de doua ori chiar si cu cinci goluri pe tabela, alb-negrele sa termine la egalitate meciul cu dobrogencele. Mai mult, ca acest semiesec sa fie si mai amar, Tomis a reusit sa marcheze golul egalizator cand mai erau doar cinci secunde de joc. "Am spus inca de la inceputul campionatului ca toate meciurile pe care le vom avea vor fi foarte grele. Am o echipa tanara si astfel se explica si graba de la unele faze. Nu avem experienta, insa n-avem ce sa facem acum si trebuie sa mergem mai departe, pentru ca doar asa ne putem reveni", a declarat antrenorul Gheorghe Covaciu. Dupa 11 etape, "U" Jolidon se afla pe 12 in clasament, cu doar trei victorii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă