12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialMircea Cristescu: "Voi lua masuri"

Mircea Cristescu: „Voi lua masuri”

– Presedintele executiv al lui U-Mobitelco este foarte suparat dupa ce echipa clujeana a pierdut cu BCM Arges, pe teren propriu.

Infrangerea de sambata cu Elba Timisoara, un esec venit dupa patru victorii consecutive, i-a enervat destul de mult pe jucatorii de la U-Mobitelco Cluj. Acestia au intrat decisi pe teren, in meciul cu BCM Arges Pitesti, sa rezolve inca din start problema echipei victorioase. Astfel, dupa primul sfert, clujenii aveau un avans de opt puncte, insa ce a urmat a fost un adevarat cosmar, atat pentru jucatori cat si pentru public. Ratari, neintelegeri, concentrare scazuta, plus un pic de ghinion, au facut ca, la final, alb-negrii sa fie invinsi la doua puncte diferenta, de o echipa care a profitat din plin de inexactitatile elevilor pregatiti de Tab Baldwin. Acest lucru l-a enervat, insa, destul de tare pe presedintele executiv Mircea Cristescu, care a facut, la finalul meciului, un anunt in urma caruia mai multi jucatori ar trebui sa se teama.

 

"Am jucat mai slab decat am facut-o pana acum si am avut mari probleme cu ofensiva. Ma ingrijoreaza, insa, foarte mult faptul ca unii jucatori de la echipa noastra parca au uitat sa mai joace. Parca nu mai sunt ei. Nu ne ramane de facut decat sa luam masuri, inclusiv financiare, la adresa lor. Nu vreau sa zic mai mult la cald, asteptam sa mai treaca cele doua meciuri pe care le mai avem de disputat, acolo unde jucatorii au sansa sa mai spele din rusinea ultimelor evolutii", a declarat oficialul clujean. U-Mobitelco a ajuns la cea de-a patra infrangere din acest sezon, dintre care doua in meciurile de pe teren propriu. "Avem aruncatori buni de la distanta, dar atunci cand acestia rateaza mult nu ai cum sa castigi. Oricum, jucatorii nu au scuze, insa peste doar cateva ore vom juca un nou meci, asa ca trebuie sa ne revenim cat mai repede", a spus si antrenorul Tab Baldwin.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă