12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecial"Situatia este grava la Timisoara"

„Situatia este grava la Timisoara”

– Karamyan este ingrijorat de modul cum merg lucrurile la echipa, in conditiile in care nu mai are antrenor.

Au trecut, deja, mai bine de doua saptamani de cand patronul Timisoarei, Marian Iancu, l-a demis pe antrenorul Dusan Uhrin Jr. In tot acest termen au fost vehiculate cateva nume de tehnicieni care sa-i ia locul cehului, in special olandezi, insa nimic nu a fost finalizat nimic pana in aceste zile. Cum, in mai putin de o luna, Timisoara isi va relua pregatirile, cei mai afectati de aceasta situatie par fotbalistii, care au plecat in vacanta fara sa stie cine ii va pregati din retur. Unul dintre cei mai constanti jucatori ai banatenilor, armeanul Artiom Karamyan deplange situatia in care a ajuns echipa pentru care evolueaza si trage un semnal de alarma serios. "Situatia este foarte grava la Timisoara, pentru ca nu avem antrenor. De asemenea, tot ce mai aflam nou despre echipa este din ziare sau de pe Internet, pentru ca nimeni de la club nu ne anunta nimic.

 

Noi, insa, suntem jucatori profesionisti si trebuie sa ne antrenam si sa ne vedem de treaba indiferent de situatia de la echipa", a spus, ieri, mijlocasul Timisoarei. Totusi, jucatorul venit de la Rapid Bucuresti acum doi ani nu se gandeste sa paraseasca formatia de pe Bega, desi a primit mai multe oferte de la alte echipe din prima liga. Karamyan nu ar da cu piciorul unei oferte cat de cat avantajoase din strainatate pentru ca, spune el, a cam stat destul timp in Romania. "Deocamdata, vin sarbatorile de iarna si nu ma gandesc sa plec neaparat de la Timisoara.

Bineinteles, daca va fi ceva foarte bun din afara o sa vreau sa plec, insa mai vedem cum vor decurge lucrurile. Daca voi ramane la Timisoara vreau sa castig ori campionatul ori cupa, pentru ca avem sanse mari la amandoua. Mos Craciun sper sa ne aduca, in primul rand, cele sase puncte inapoi, iar apoi si cateva cadouri din partea domnului Iancu", l-a intepat Karamyan pe finantatorul Timisoarei, care mai are de achitat cateva prime restante.

REFERINTA
Artiom Karamyan a declarat ca ar vrea sa lucreze, din nou, cu Razvan Lucescu, fostul sau antrenor de la Rapid, insa nu crede ca patronul Marian Iancu il va putea aduce in Banat. "Am un respect deosebit pentru Razvan Lucescu pentru ca este un om si un atrenor foarte bun si mi-a placut sa lucrez cu el doi ani si jumatate. Nu zic ca un alt tehnician nu ar fi bun pentru Timisoara, insa eu cu Razvan am mai lucrat si imi convine foarte mult stilul sau de pregatire, dar nu cred ca va veni la noi", a spus Karamyan.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă