15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialUltimul meci tare al turului pentru CFR Cluj

Ultimul meci tare al turului pentru CFR Cluj

– Campionii vor sa termine victoriosi intalnirea de maine cu Unirea Urziceni, ultimul hop important al primei jumatati de campionat.

CFR Cluj nu a iesit prea bine din confruntarile cu marile echipe ale campionatului. Alb-visiniii au inregistrat o singura victorie, 1-0 cu Dinamo Bucuresti, insa au pierdut intalnirile cu Rapid Bucuresti si FC Timisoara, iar cu Steaua Bucu–resti au scos un rezultat de egalitate pe teren propriu. Elevii antrenati de Maurizio Trombetta vor scapa, maine, de ultimul meci cu emotii din acest tur. Ei vor primi vizita echipei Unirea Urziceni, iar o victorie a lui Trica si compania le-ar da un alt moral, atat pentru meciul din Liga Campionilor, cu Bordeaux, cat si pentru celelalte patru meciuri cu adversari. "Pacat ca am pierdut la Timisoara, insa acum nu avem ce face si trebuie sa privim inainte catre meciul cu Urziceniul. Nu ne va fi deloc usor impotriva lor, pentru ca formeaza o echipa foarte buna, bine asezata in teren, cu un antrenor care a demonstrat ca stie meserie, insa noi suntem obligati sa castigam.

 

Daca nu vom obtine victoria va fi destul de rau, pentru ca ne-am propus sa terminam pe podium aceasta prima parte a campionatului, iar un insucces ne-ar indeparta de acest miniobiectiv", a atras atentia presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan. seful din Gruia s-a suparat pe jucatorii CFR-ului dupa infrangerea de la Timisoara, astfel ca a decis sa le blocheze primele pana cand echipa nu va fi pe primele patru locuri. Totusi, Muresan a mai dat inca o data asigurari ca antrenorul Maurizio Trombetta nu va fi dat afara, indiferent de rezultatul meciului cu Urziceniul.

"Nu mai vreau sa comentez acest lucru pentru ca este cea mai mare aberatie pe care am auzit-o in ultimul timp", a mai spus Muresan. Jucatorii sunt si ei constienti ca un nou pas gresit le-ar complica viata, asa ca sunt decisi sa dea totul pentru victorie. "Nu e pierdut nimic si vom lupta pana la final", a declarat Eugen Trica.

BILETE
Partida cu Unirea Urziceni este vazuta de oficialii CFR-ului ca o intalnire cu o echipa mare a campionatului si la nivelul pretului biletelor. Astfel, un tichet la meciul impotriva echipei pregatite de Dan Petrescu este cuprins intre 10 si 60 de lei, atat cat a costat si la meciurile cu Steaua si Dinamo Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare ieri-dimineata, insa cel putin in randul suporterilor, acest meci nu este privit ca unul de importanta maxima, astfel ca imensele cozi de la derby-uri au fost doar o amintire in primele ore de la comercializarea biletelor.

Cele mai citite

Pod energetic peste Marea Neagră: Serbia, la un pas de a se conecta la cablul submarin strategic

Serbia interesată de megaproiectul care va lega rețele naționale de energie din Europa cu cele din Caucazul de Sud Proiectul construirii unui cablu energetic submarin...

Revoluția subterană a lui Nicușor Dan „îngroapă” 45 de km de conducte noi

Primarul Capitalei a reamintit că anul trecut au fost reabilitate țevi pe o lungime de 50 de km Într-o postare pe Facebook, primarul Nicușor...

Ungaria oferă laptopuri gratuite elevilor, în timp ce România retrage tabletele distribuite în pandemie

Ungaria derulează cu succes un program național de sprijin educațional, prin care elevii din clasele a V-a și a IX-a primesc laptopuri gratuite din...
Ultima oră
Pe aceeași temă