16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialU-Mobitelco isi cauta omogenitatea

U-Mobitelco isi cauta omogenitatea

– Clujenii au pierdut onorabil meciul cu CSU Ploiesti din Cupa Romaniei, insa in multe momente ale jocului ardelenii au aratat ca au o echipa noua.

Vicecampioana editiei trecute a Diviziei A la baschet masculin, U-Mobitelco Cluj a intalnit campioana de acum un sezon, CSU Ploiesti, chiar pe terenul acestora. Partida a contat pentru primul tur al Cupei Romaniei, iar spectacolul care era anuntat in acest prim meci al sezonului a fost prezent in multe perioade pe durata celor patru sferturi. Scorul final, 99-93, a fost, oarecum, unul logic, insa putea fi foarte usor in favoarea ardelenilor, daca elevii antrenati de Tab Baldwin nu ar fi ratat copilareste mai multe atacuri, in special din cauza numeroaselor neintelegeri dintre jucatori. sapte transferuri a facut U-Mobitelco in pauza competitionala, insa americanii si neo-zeelandezii convinsi de Baldwin sa evolueze la Cluj au sosit pe etape la antrenamentele echipei.

 

La toate acestea se adauga si venirea lui Levente Szijarto cu doar doua saptamani inaintea meciului cu Ploiestiul, astfel ca tehnicianul american avea de pus la punct relatiile de joc intr-un timp foarte scurt. Dupa cum s-au desfasurat ostilitatile la meciul de miercuri, timpul parca a fost mult mai scurt. O serie de greseli impardonabile pe contraatac si sub panou, plus cateva pase la spectatori, a facut ca scorul final sa le fie defavorabil clujenilor. Omogenitatea a fost, pana la urma, un adversar mult mai greu decat echipa ploiesteana pentru Lapuste si compania, lucru recunoscut, de altfel, de catre jucatorii lui U-Mobitelco. "S-a vazut in acest meci ca nu suntem pusi la punct la capitolul omogenitate, insa sunt sigur ca acest lucru se va indrepta pe parcurs.

Avem o echipa buna, odata cu trecerea timpului se vor lega si mai mult relatiile de joc si sa fiti siguri ca toate echipele vor avea probleme serioase sa ne bata. Am pierdut acest meci la o diferenta pe care putem sa o remontam in returul de la Cluj, mai ales ca vom avea alaturi de noi si suporterii, asa ca asteptam mansa a doua si vedem ce va fi", a declarat Levente Szijarto, cel care anul trecut a imbracat culorile rivalilor de la Ploiesti.

EMOTII
Jucatorul celor de la U-Mobitelco Cluj, Levente Szijarto, a revenit in sala Olimpia dn Ploiesti, acolo unde a cunoscut cele mai mari satisfactii din cariera sa. De data aceasta ca adversar, "Levi" a reusit sa marcheze sase puncte, insa a recunoscut, la finalul meciului, ca a avut emotii la primul meci impotriva fostilor sai colegi. "A fost greu pentru mine sa vin ca adversar la Ploiesti, insa sunt profesionist si trebuie sa imi fac treaba acolo unde joc. Oricum, CSU va ramane tot timpul in inima mea", a spus jucatorul oradean.

Cele mai citite

Doi pensionari au rămas fără locuință în urma unui incendiu. Focul a fost pus chiar de către fiul lor

Doi pensionari din comuna Deleni, județul Iași, au rămas sub cerul liber, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu în noaptea de...

Mihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja a pierdut primul meci în calitate de antrenor principal al echipei daneze Vejle, scor 1-2 împotriva lui FC Copenhaga, după ce formația...

Andrea Capone, fost fotbalist al lui Cagliari, a murit la 43 de ani

Italia este în doliu după decesul subit al fostului fotbalist Andrea Capone, care s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă