13.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialTimisoara si-a revenit, Uhrin este reconfirmat

Timisoara si-a revenit, Uhrin este reconfirmat

– FC Timisoara a reusit cea de-a cincea victorie consecutiva in campionat, iar oficialii banateni au pus capat speculatiilor ca Uhrin va fi schimbat.

"Trebuie ca baietii sa-si revina repede dupa aceasta rusine, pentru ca altfel se vor strica relatiile intre noi", declara patronul lui FC Timisoara, Marian Iancu, imediat dupa esecul cu Gaz Metan Medias, 1-5, din etapa a III-a. Iar elevii antrenati de Dusan Uhrin Jr. au strans randurile si au aratat ca au inteles cat se poate de bine mesajul sefului care, desi a parasit, intre timp, Timisoara, a ramas, macar din umbra, apropiat al conducerii banatene. Astfel, timisorenii au obtinut numai putin de cinci victorii consecutive si, fara cele sase puncte pierdute pe drept sau nedrept, erau pe podiumul Ligii I in acest moment. Ultima "victima" a banatenilor a fost FC Vaslui, formatia moldoveana care a reprezentat surpriza acestui debut de sezon.

 

Cu un Gigel Bucur in mare forma si cu o reusita de senzatie a slovacului Marian Cisovsky, echipa lui Uhrin a demonstrat ca a trecut peste scandalurile externe si ca se poate bate destul de lejer pentru un loc in primele patru ale campionatului. O data cu acest succes, oficialii banateni au tinut sa puna capat si speculatiilor care il dadeau ca si inlocuit pe Uhrin cu Ioan Andone, cel care a fost demis de la CFR Cluj. "Era normala aceasta victorie pentru a-i multumi pe suporteri dupa esecul cu Partizan. Totodata, vreau sa le transmit celor care au tot vorbit despre inlocuirea lui Uhrin cu Andone sa nu strice atmosfera de la echipa, pentru ca nu se pune absolut deloc problema inlocuirii tehnicianului nostru.

De fapt, nu s-a pus niciodata aceasta problema", a tinut sa declare presedintele executiv al Timisoarei, Gheorghe Chivorchian. Zvonul ca Uhrin ar putea fi demis a aparut imediat dupa esecul din prima mansa a turului I al Cupei UEFA, 1-2 cu Partizan Belgrad. Acesta avea la baza o supozitie a lui Marian Iancu dupa meciul cu Mediasul, atunci cand fostul finantator a dat de inteles ca Uhrin ar putea pleca daca rateaza calificarea in grupele Cupei UEFA.  

MULTUMIRE
Antrenorul Dusan Uhrin Jr. a spus ca este multumit de jocul din repriza a doua a meciului cu FC Vaslui, insa ca echipa sa trebuie sa stie sa iasa cu bine din aceasta perioada, una a schimbarilor, conform lui Uhrin. "Ne-am dorit sa jucam activ si am reusit acest lucru, mai ales in a doua repriza. Acum, Timisoara trece printr-o perioada a schimbarilor si doar rezultatele bune ne pot ajuta sa depasim aceasta situatie. Mai avem si meciul din UEFA, acolo unde voi face orice pentru a ne califica", a spus Dusan Uhrin.

Cele mai citite

Mihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja a pierdut primul meci în calitate de antrenor principal al echipei daneze Vejle, scor 1-2 împotriva lui FC Copenhaga, după ce formația...

Cinci ore de atacuri cu drone auspra Kievului. Au fost auzite mai multe explozii

Rusia a lansat mai multe valuri de drone asupra Kievului într-un atac care a durat peste cinci ore, potrivit armatei ucrainene. Acesta este al...

Doi pensionari au rămas fără locuință în urma unui incendiu. Focul a fost pus chiar de către fiul lor

Doi pensionari din comuna Deleni, județul Iași, au rămas sub cerul liber, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu în noaptea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă