16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialFamilia Basescu, la nunta in Retezat

Familia Basescu, la nunta in Retezat

– Familia presedintelui Romaniei a participat la nunta fetei omului de afaceri Ioan Firiza.

Complexul turistic Cheile Butii din Uricani, patronat de omul de afaceri Ioan Firiza, a fost impanzit sambata de zeci de forte de ordine, de la SPP-isti, la politisti comunitari, din cauza unei nunti la care a participat, ca invitata de onoare, familia Basescu. Propietatea privata a fost inchisa, iar prezenta presedintelui Traian Basescu a fost tinuta departe de ochii presei, astfel ca exista doar surse neoficiale care vorbesc despre participarea lui la nunta omului de afaceri de care il leaga o veche prietenie. Traian Basescu s-a aflat, sambata, si in judetele sinistrate din Moldova, unde inundatiile au facut adevarate ravagii.

Fiecare masina ce intra in parcarea complexului era oprita la intrarea pe proprietatea privata si legitimata de mai multi agenti de paza. Patronul cabanei, omul de afaceri gorjean Ioan Firiza, si-a maritat fata, iar invitata de onoare a fost familia Basescu. Cununia civila dintre Paul si Andreea a avut loc in urma cu trei saptamani la Primaria Targu Jiu, iar cununia religioasa s-a desfasurat sambata dupa-amiaza la biserica de la Campu lui Neag, de la poalele Retezatului. La cununia religioasa a luat parte si sotia presedintelui Train Basescu, Maria, car a venit insotita de fiica sa mai mica, Elena, flancate indeaproape de garzile de corp. "Imi plac obiceiurile de aici si le doresc mirilor tot binele din lume", a spus Maria Basescu, care nu a vrut sa dezvaluie ce cadou le-a facut proaspetilor insuratei.
La nunta a fost ateptat si seful statului, iar acesta a ajuns, potrivit unor surse, abia pe la orele 21.00, cu elicopterul, direct de la inundatiile din nordul tarii.
Pentru a-i tine pe jurnalisti departe de elicopterul prezidential, SPP-istii au organizat o "diversiunie" si au anuntat ca acesta va ateriza pe stadionul din Uricani, unde chiar s-a deplasat o parte dintre fortele speciale.

Localnicii din zona complexului turistic, care au fost impiedicati chiar si sa vada mirii, au povestit ca ca dupa ce a coborat din elicopter in zona Campu Mielului, presedintele s-a urcat intr-o masina, a intrat in cortul in care petrecerea era in toi si nu a mai iesit deloc. Prezenta lui Traian Basescu la nunta fiicei omului de afaceri gorjean nu este intamplatoare, pentru ca intre ei doi exista o veche relatie de prietenie.

Cele mai citite

RAReș îți răspunde rapid: Chatbotul Registrului Auto Român, ghidul tău digital pentru informații auto

Inovația de la Registrul Auto Român face legătura între șoferi și informații tehnice despre mașinile lor Registrul Auto Român anunţă că a lansat Chatbotul RAReş,...

Deciziile adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiară

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) au fost anunțate astăzi în cadrul unei ședințe desfășurate la București. Acestea vizează măsuri privind...

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă