21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialInfuzie de cultura la malul marii

Infuzie de cultura la malul marii

» Editia de vara a targului incepe astazi si aduce in prim-plan nume sonore ale literaturii.

» Printre invitatii de seama se numara Aurora Liiceanu si Alice Nastase.

Targul de carte, muzica si film Kilipirim ajunge, pentru al doilea an consecutiv, la Constanta. Potrivit Iulianei Radu PR Manager X PO NOI, organizator al evenimentului, manifestarea culturala debuteaza astazi, la ora 18.00. Astfel, in perioada 9 iulie-7 august, intr-o formula imbogatita de prezenta ultimelor aparitii editoriale, cu un plus de valoare, Kilipirim va constitui editia de vara a consacratului targ de discounturi la produsele culturale, in cadrul caruia vor avea loc lansari de carte si evenimente culturale. Mai mult decat atat, serile vor fi onorate de prezenta unor personalitati de marca ale culturii romanesti, printre care Aurora Liiceanu si Alice Nastase. Targul de carte va fi prezent cu o oferta substantiala de peste 30.000 de volume.

Intr-un spatiu incarcat cu vibratie culturala, langa statuia lui Mihai Eminescu si in acordurile marii, lansarile de carte isi regasesc savoarea. Vineri, 18 iulie, de la ora 19.00, editura Tritonic prezinta volumele "Blestemul manuscrisului" de Bogdan Hrib si Razvan Dolea, "Castelul printesei de caramel" de Eduard Tone. Radu Paraschivescu revine cu "Inima smulsa din piept", vineri 25 iulie, ora 18.00, iar Traian Ungureanu o prezinta pe "Olimpia din exil", carti marca editurii Humanitas. Serile Corint sunt dedicate atat copiilor care se vor lasa fascinati de colectia "Fantasy" sambata, 26 iulie, de la ora 19:00, cat si celor care vor sa afle mai multe "Despre frumusete", un volum de Zadie Smith, a carui prezentare va avea loc duminica, 27 iulie de la ora 19.00.

» Cele mai bune edituri, prezente la Constanta
La targ vor fi prezente editurile Humanitas, Curtea Veche, Tritonic, Nemira, Polirom, Rao, Proeditura, Corint, Prut, Trei, Litera, All, Aquila, Egmont, Erc, Press, Flamingo, Vivaldi si Noi Distributie, importator de carte straina. Programul de vizitare a targului este intre orele 10.00 si 14.00 si 16.00 – 24.00, intrarea publicului fiind libera.

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă