15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialAplicatii pentru mobilul tau (II)

Aplicatii pentru mobilul tau (II)

Am incercat sa vedem care ar fi aplicatiile pe care merita sa le instalati pe telefon si iata ce am gasit:

Locul 6 – irRemote (irremote.psiloc.com). Stim noi ca de mult v-ati dorit sa transformati mobilul in telecomanda pentru televizor. Cu aceasta aplicatie visul dvs. poate deveni realitate (sic!). Aplicatia poate fi configurata pentru cateva mii de dispozitive tv sau DVD player ale marilor producatori de astfel de produse.  

Locul 5 – Fring (www.fring.com). Este un client care permite efectuarea de apeluri telefonice si trimiterea de mesaje SMS (pentru orice utilizator Skype) de pe orice mobil care are instalat sistemul de operare Symbian. Am testat aceasta aplicatie pe un Nokia N70, folosind reteaua 3,5G a Orange Romania. Conexiunea se face in cateva secunde, iar calitatea audio este medie.

 

Locul 4 – Jaiku (www.jaiku.com). O aplicatie similara cu Twitter, pentru micro-blogging (mesaje de 140 de caractere) tot pentru telefoanele cu Symbian. Trimiteti in timp real mesajele dvs., ele putand fi receptionate via web, dar si via telefon de cei care au aceeasi aplicatie instalata.

Locul 3 – Qik (www.qik.com). Pentru cei care vor sa fie video-reporteri acest site este exact ceea ce trebuie. Videoclipurile se filmeaza cu telefonul mobil, apoi se expediaza catre serverul site-ului printr-un programel instalat in prealabil. Acesta din urma se gaseste tot pe qik.com.

Locul 2 – GooSync (www.goosync.com). Aici veti gasi o aplicatie pentru a va sincroniza evenimentele din calendarul Google cu smartphone-ul pe care-l aveti. Sincronizarea se face in timp real, prin internet. Adica, de fiecare data cand introduceti un nou eveniment in lista din Google Calendar, aplicatia GooSync se conecteaza la mobil. Evident trebuie sa apasati butonul "Accept". Sistemul functioneaza si vice-versa.

Locul 1 – Gmail (www.gmail.com). Surprinzator? Banuiesc ca nu! Este cel mai bun sistem de mail din cate exista acum, complet gratuit si cu spatiu pentru stocarea mesajelor de cel putin 6GB. Cu o interfata simpla inbox-ul Gmail este usor de utilizat si nici nu are nevoie de multe resurse din partea calculatorului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă