21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPetrecere in pijamale la Hollywood Multiplex

Petrecere in pijamale la Hollywood Multiplex

Hollywood Multiplex aniverseaza "Ziua femeii" cu o petrecere in pijamale. Timp de trei ore, invitatele vor fi sarbatorite cu super-filme, sedinte de machiaj, bijuterii, carti si cadouri.

Sub deviza "rasfat intre fete", Hollywood Multiplex se va transforma, timp de trei ore, in cinematograful femeilor, unde va avea loc o petrecere inedita, in pijamale. Foaierul va fi decorat ca un adevarat dormitor cu o multime de perne si pernute pe post de scaune. Data fiind locatia, pijamaua nu va fi tinuta obligatorie a serii, dar desigur curajoasele pot incerca o vestimentatie adecvata.
Startul se va da la ora 18.00. Pe parcursul celor trei ore, doamnele si domnisoarele vor avea ocazia de a se delecta cu sedinte de machiaj realizate de make-up artisti renumiti si de a afla cele mai noi trucuri de ingrijire faciala. In plus, vor fi organizate tombole cu premii constand in cosmetice de primavara.
In ceea ce priveste accesoriile, toate femeile prezente la eveniment vor primi cate o poseta trendy, vor putea castiga reviste glossy, martisoare inedite si invitatii la cinema. Mai mult decat atat, spectatoarele isi vor confectiona singure bijuterii fantezie la "Atelierul de creatie", sub indrumarea unor artizani talentati.
De pe lista de distractii nu vor lipsi nici filmele bune. Invitatele vor viziona "Dragoste in vremea holerei", in regia lui Mike Newell, si vor avea ocazia de a citi si celebrul roman omonim al lui Gabriel Garcia Marquez.

Cele mai citite

Visul Î.P.S. Ciolacu – Academia Catavencu

Î.P.S. Marcel Ciolacu… Nu, nu a trecut la cele bisericești. Î.P.S. înseamnă Întâiul Președinte Simigiu. Așadar, Î.P.S. Marcel Ciolacu a avut un vis....

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...
Ultima oră
Pe aceeași temă