23.5 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSpecial"Asterix la Jocurile Olimpice" pentru mobil

„Asterix la Jocurile Olimpice” pentru mobil

Filmul "Asterix la Jocurile Olimpice" se anunta a fi unul dintre succesele europene ale anului 2008. si, cum orice film cu mare succes la public este acum insotit si de varianta pentru gameri, Orange le ofera abonatilor sai din Romania jocul oficial al filmului pe mobil.

Lansarea filmului in cinematografele noastre este programata pentru 1 februarie 2008. Dar, pana atunci, iubitorii filmului pot sa descopere in avanpremiera noile aventuri ale celui mai cunoscut galez de pe planeta atat pe www.orange.ro, cat si in portalul wap Orange World, unde operatorul de comunicatii mobile a postat trailerul filmului, interviuri cu actorii si echipa de realizare a filmului, secvente de making-of, informatii despre actori si personaje, imagini din film, precum si jocul oficial al filmului pe mobil.
Continutul suplimentar fata de film a fost creat de Orange impreuna cu producatorul si Les Editions Albert René.
Imbinand umorul cu efectele speciale, aceasta epopee ii poarta pe spectatori pe urmele celebrei benzi desenate, pe fundalul ironiei specific galeze si al spiritului sportiv.
O pleiada de celebritati (actori, cantareti, umoristi, sportivi) au luat parte la realizarea acestei bijuterii cinematografice… Alain Delon intruchipeaza un Iulius Cezar imperial, dar obosit de capriciile fiului sau Brutus, interpretat de Benoit Poelvoorde. Clovis Cornillac, care se simte perfect in pielea galezului cu inima mare, reia rolul lui Asterix alaturi de Gérard Depardieu, la fel de captivant ca intotdeauna, in rolul unui Obelix timid si romantic. Aceste doua cupluri intens conturate sustin filmul, antrenandu-i pe spectatori in Grecia antica, in plina desfasurare a unei olimpiade.
Micul galez are astazi 50 de ani si continua sa le produca bucurie copiilor si parintilor din lumea intreaga. Ultimele albume aparute au inregistrat cele mai mari tiraje din istoria benzii desenate europene. De la crearea sa in 1961 pana in prezent s-au vandut peste 325 milioane de albume, aventurile galezului Asterix fiind traduse in 107 limbi si dialecte.

AVENTURI
» In Grecia antica, fara potiunea magica

Povestea a inceput din anul 1961, iar "Asterix la Jocurile Olimpice" este al doisprezecelea album din seria de benzi desenate "Astérix le Gaulois" publicate in Franta inca din 1968. Acum, Asterix si Obelix merg in Grecia, la Atena, pentru a participa la olimpiada. O buna parte a satului galez ii insoteste pentru a-i sustine. Din nefericire, cand ajung afla ca produsele care ii pot ajuta sa castige sunt interzise, iar faimoasa lor potiune magica face parte dintre acestea. Astfel ca Asterix nu va avea alta alegere decat sa reprezinte Galia singur si fara potiunea magica.

Cele mai citite

Debitul Dunării se va dubla în zilele următoare

Dunărea a ieșit din matcă la Viena și sunt în pericol locuințe și din Budapesta Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a transmis...

Patronatele contestă ediția 2024 a programului Start-Up Nation din cauza lipsei de claritate și a finanțării generale

Unele patronate din România își exprimă îndoielile privind succesul ediției din acest an a programului Start-Up Nation, invocând lipsa de claritate din partea Ministerului...

O grădină cu flori ușor de întreținut și de mare efect

Este greu de negat că cultivarea florilor necesită mai mult efort decât întreținerea arbuștilor sau a copacilor. Totuși, tocmai plantele înflorite pot aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă