16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialUn roman american si-a impuscat sotia in fata bisericii

Un roman american si-a impuscat sotia in fata bisericii

Phoenix, capitala statului american Arizona, a fost in alerta dupa ce un barbat originar din Romania si-a impuscat mortal fosta sotie, si-a ranit fiica si a fugit avand asupra sa un revolver.
Tragedia a inceput miercuri dimineata, in parcarea unei biserici unde functioneaza si un centru de zi pentru copii prescolari. Gabriela Parasca (30 de ani) era in masina sa, impreuna cu cei doi copii, un baietel in varsta de 3 ani si o fetita de 4 ani. Fostul ei sot, Daniel Parasca (37 de ani), a parcat langa masina femeii si a tras mai multe focuri asupra acesteia. Lasandu-si fosta sotie intr-o balta de sange, Daniel i-a luat pe cei doi copii, i-a urcat in masina lui si a fugit. El a oprit insa la cel mai apropiat spital, lasandu-si acolo fiica pe care un glont o lovise in genunchi.
Gabriela a fost luata si dusa la spital, dar nu a mai putut fi salvata. Viata fetitei nu a fost pusa in pericol.
Dupa crima, Daniel s-a intalnit cu un prieten, cu care s-a pus pe baut si caruia i-a marturisit, pana la urma, ce facuse. Prietenul a anuntat imediat autoritatile. Cand politistii s-au apropiat de casa lui Daniel, acesta i-a vazut si a fugit. Nu s-a indepartat prea mult insa si, dandu-si probabil seama ca nu mai are nici o sansa, s-a sinucis cu acelasi revolver cu care o omorase pe Gabriela. Baietelul in varsta de 3 ani al cuplului a fost gasit nevatamat, in casa unei rude.
Pana seara, la 9.30 (ora locala), cand a avut loc sinuciderea agresorului inarmat, autoritatile din Phoenix au fost in alerta, inchizand imediat dupa gravul incident din parcare biserica si centrul pentru copii si anuntand ca un suspect inarmat si periculos este in libertate.  

» Vis devenit cosmar
Pentru Gabriela Parasca visul american s-a transformat intr-un cosmar mortal. Ea si Daniel se casatorisera in Romania, in anul 2002, dupa care au luat decizia sa emigreze in SUA. Anul acesta, femeia a inaintat divort si chiar a cerut un ordin de restrictie impotriva lui Daniel, pe care l-a acuzat ca a lovit-o, a scuipat-o si a amenintat-o cu moartea in fata copiilor. Din pacate, Daniel nu s-a limitat la amenintari.

Cele mai citite

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...

Tragedie la Barajul Vidraru: George Țelinoiu, cunoscut sub numele de Țeli, s-a sinucis la vârsta de 34 de ani

George Țelinoiu, un fotograf apreciat și cunoscut sub numele de Țeli, a ales să-și pună capăt vieții la doar 34 de ani, într-un gest...

Monaco a învins-o pe Barcelona! Cine e puștiul minune care a adus victoria

George Ilenikhena, autorul golului de 2-1 în meciul dintre Monaco și Barcelona, a devenit deja un specialist în stabilirea de recorduri. La doar 18 ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă