13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportSimona Halep s-a calificat în turul trei, la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în turul trei, la Roland Garros

LIVE VIDEO. UPDATE: Simona Halep are 1-0 cu Townsend, la Roland Garros, după 6 – 3, în primul set.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP – TOWNSEND.

LIVE VIDEO. Simona Halep o întâlnește pe Townsend, în turul al doilea de la Roland Garros. Meciul începe, după o nouă amânare.

Simona Halep a avut parte de emoții la debutul în ediția din acest an a turneului de la Roland Garros, dar speră ca din turul al doilea să elimine sincopele. Joi, numărul 1 WTA o întâlnește pe Taylor Townsend (22 de ani, locul 72 WTA), într-un meci care va începe în jurul orei 16:30, programat după două partide din circuitul masculin.

În fața lui Alison Riske, Simona Halep a avut parte de un prim set dezastruos, dar și-a revenit după ce l-a pierdut și în următoarele a mai cedat doar două game-uri. 2-6, 6-1, 6-1 a fost scorul final al partidei de miercuri, după o oră și 37 de minute de joc.

De partea cealaltă, Townsend învins-o pe Myrtille Georges (Franța, 27 de ani, 222 WTA), scor 6-4, 6-2.

Halep și Townsend vor juca pe terenul Philippe-Chatrier. Inițial, ar fi trebuit să fie al doilea meci de pe acel teren, însă a fost mutat al treilea, după două întâlniri de pe tabloul de masculin. Prima partidă programată acolo este cea a lui Marin Cilic (Croația, 29 de ani, locul 4 ATP) cu Hubert Hurkacz (Polonia, 21 de ani, locul 188 ATP), într-un meci programat la ora 12:00 (ora României). Apoi – nu mai devreme de ora 13:00 – se va juca restul meciului dintre Lucas Pouille (Franța, 24 de ani, locul 16 ATP) și Cameron Norrie (Marea Britanie, 22 de ani, locul 85 ATP), întrerupt când scorul era 6-2, 6-4, 5-7.

Urmărește aici LIVE VIDEO. Simona Halep – Townsend, la Roland Garros

AICI LIVE VIDEO SIMONA HALEP – TOWNSEND.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă