16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyle1-3 iunie: un weekend cu superevenimente în București

1-3 iunie: un weekend cu superevenimente în București

La Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei sunt două zile de activităţi dedicate celor mici și mari – jocurile copilăriei, ateliere de reciclare creativă, spectacole de magie, breakdance, balet și dans pe role, teatru. Programul special se desfășoară în intervalul 10.00-18.00, pe 1-2 iunie, și este disponibil pe pagina de Facebook a centrului.

La ParkLake Mall, între 1 și 3 iunie, copiii sunt așteptați să le cunoască pe Țestoasele Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vor petrece trei zile amuzante alături de cei mici, la atelierele creative pregătite special de Ziua Copilului.

La AFI Cotroceni marea petrecere va începe pe 1 iunie la ora 12.00. Un culoar întreg va fi decorat cu cea mai mare tablă de desenat din România. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare și veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme și desene animate, precum Elsa și Ana, Minnie și Mickey Mouse, Spiderman, Batman și Angry Birds.

La Cărturești Verona, copiii vor putea să construiască, să îmbine imaginația și știința și să se înscrie la jocuri de creativitate. Intrarea la jocurile din grădină este liberă, iar la atelierul de robotică organizat duminică, 3 iunie, în ceainărie, cu înscriere, prețul este 50 de lei.

Design&After a pregătit pentru cei mici un atelier de arts&crafts, o întâlnire creativă și experimentală în care vor fi îndemnați să comunice prin joc, încredere și culoare. Atelierul este gratuit, în baza înscrierii prealabile, și are loc pe 1 iunie, de la ora 11.00.

Cele mai citite

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...
Ultima oră
Pe aceeași temă