17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialConcertul Pet Shop Boys a fost amanat

Concertul Pet Shop Boys a fost amanat

Concertul trupei britanice Pet Shop Boys de la Bucuresti, programat pentru data de 19 octombrie, a fost amanat pentru 25 noiembrie, din cauza decesului managerului trupei, Daiton Connell, petrecut la Moscova.

Din pricina dificultatilor legate de expatrierea corpului neinsufletit, inmormantarea a fost amanata pentru ziua de 19 octombrie, vinerea in care urma sa aiba loc concertul. Din respect pentru unul din cei mai vechi angajati ai lor si prieten apropiat, Neil Tennant si Chris Lowe vor participa la slujba de inmormantare de la Londra. "Membrii trupei Pet Shop Boys regreta aceasta amanare si totodata spera ca toata lumea va intelege motivele ce au dus la aceasta deciyie", anunta Media Services Events, organizatorii evenimentului.
Concertul reprogramat va avea loc duminica, 25 noiembrie, in aceeasi locatie, iar biletele vandute pana acum raman valabile. Data aleasa este prima ocazie in care Sala Palatului este disponibila pentru concert. Celor care au cumparat bilete, dar nu pot participa la concert pe 25 noiembrie, le va fi returnata valoarea acestora.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă