16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialBasescu isi petrece weekend-ul la Covasna

Basescu isi petrece weekend-ul la Covasna

Presedintele Traian Basescu a sosit vineri seara, impreuna cu sotia sa, in statiunea Covasna, intr-o vizita neoficiala, transmite Rompres.

In centrul statiunii, seful statului a fost inconjurat de localnici si de turisti, care au dorit sa-i stranga mana si sa se fotografieze cu acesta.

Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat, cu putin timp inainte de a se intalni cu Traian Basescu, ca seful statului va innopta in statiune si ca va parasi judetul doar in cursul zilei de sambata.

Surse neoficiale sustin ca Traian Basescu ar putea urca pana la Comandau, localitatea aflata la cea mai mare altitudine din judet, 1.177 de metri, unde sambata va avea loc o serbare locala, prilej cu care se va prepara un sufleu urias, din 30 de kilograme de zmeura.

Seful statului a mai vizitat judetul Covasna si anul trecut, cand a participat la Festivalul Ciobanasul de la Intorsura Buzaului, iar in urma cu cateva zile, aflandu-se in trecere prin judet, s-a oprit pentru un suc la un bar din comuna Ozun.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Covasna, Vajda Lajos, a declarat ca autoritatile locale nu au stiut de niciuna dintre cele trei vizite ale presedintelui Traian Basescu, mai ales ca le-ar fi facut placere sa-l intalneasca.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă