20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialHagi, ingrijorat din cauza intarzierii transferurilor

Hagi, ingrijorat din cauza intarzierii transferurilor

Steaua joaca in aceasta seara, de la ora 20.00, pe Stadionul Ghencea, in compania belgienilor de la RCSC Charleroi, partida fiind precedata de un spectacol in care va fi prezentat lotul ros-albastru. Conducerea gruparii din Ghencea incearca sa completeze echipa pe ultima suta de metri cu inca trei-patru jucatori straini, ceruti de Gheorghe Hagi.

steaua nu a avut rezultate stralucitoare in stagiile de pregatire din aceasta vara. In cele sapte meciuri disputate in Austria si Olanda, elevii lui Hagi nu au castigat decat o partida, alte doua pierzandu-le, iar patru dintre ele terminandu-le la egalitate. Rezultatele i-au nemultumit pe Hagi, dar si pe Gigi Becali. "Regele" a si transmis conducerii ca pentru a-si putea indeplini obiectivul – calificarea in grupele Ligii Campionilor si titlul Ligii I – are nevoie de inca doi jucatori. "Pana duminica vreau doua transferuri, altfel o sa avem mari surprize negative. Eu tot astept, dar pana duminica mi s-a promis ca se rezolva. In afara de primul 11, sunt jucatori cu care nu se poate face performanta", a precizat Hagi.

4 milioane de euro cheltuite pana acum pe transferuri

Atentia ros-albastrilor s-a indreptat catre Portugalia, de unde ar dori sa-i transfere pe Dady (atacant), Jorge Pires (fundas), Daniel Armenteros (mijlocas) si Zapata (portar). Pentru ca acesti patru jucatori sa ajunga in Ghencea, Gigi Becali este nevoit sa scoata din conturi aproape 11 milioane de euro. Pana acum Steaua i-a achizitionat pe Neaga, Emeghara, Bicfalvi, Vatca, Badoi, Pawel Golanski si Gurita, in valoare totala de 4 milioane de euro.
Pentru ca Dady sa vina la prezentarea lotului din aceasta seara, managerul Stelei a plecat in Portugalia pentru a negocia transferul cu sefii lui Belenenses. In cursul zilei de ieri a intervenit o problema destul de serioasa, care a facut ca discutiile sa intre in impas. Atacantul pentru care Steaua ar fi trebuit sa plateasca 3.500.000 de euro a fost diagnosticat cu pubalgie. Staff-ul tehnic al portughezilor a luat deja decizia ca Dady sa se odihneasca o perioada, timp in care se va hotari daca jucatorul va fi sau nu supus unei interventii chirurgicale. Chiar si in acest caz Gigi Becali este pregatit sa-l cumpere pe Dady si sa mai puna inca 1,5 milioane de euro pentru a-l lua pe Armenteros de la Independiente Buenos Aires. Argentinianul este dorit insa si de Sevilla, dar conducerea castigatoarei Cupei UEFA vrea sa-l foloseasca pe tanarul mijlocas la echipa a doua.
Pe langa transferurile de la nivelul lotului, Steaua incearca sa completeze si staff-ul administrativ. Ilie Luca a fost ofertat de catre rosi-albastri pentru a ocupa functia de director sportiv. Luca a mai lucrat la Forex Brasov impreuna cu Adi Ilie, astfel ca dicutiile sunt foarte aproape de final. Valeriu Argaseala i-a mai propus o data aceasta functie, in sezonul trecut, insa atunci Luca a refuzat.

Fanii ii sprijina pe Hagi si Ilie, dar il contesta pe Becali
Suporterii vor continua sa-l conteste pe Gigi Becali. Unul dintre motive este faptul ca nu s-au mai pus in vanzare abonamente la peluze, existand destule semnale ca finantatorul gruparii din Ghencea va incerca sa-i impiedice pe fani sa sustina echipa in deplasare. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS), Peluza Nord si Peluza Sud vor protesta in aceasta seara la adresa lui Becali, insa au declarat ca vor sustine total echipa, pe Gheorghe Hagi si pe Adrian Ilie.

Cele mai citite

Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!

Selecționerul Mircea Lucescu a publicat lista preliminară de jucători care ar putea fi convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, iar...

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă