17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialStufstock devine Greenfest, cu Bloodhound Gang cap de afis

Stufstock devine Greenfest, cu Bloodhound Gang cap de afis

Anul acesta Stufstock se asociaza cu Greenfest, un eveniment cu mesaj ecologist, si aduce la Vama Veche vedetele rockului de camin studentesc american Bloodhound Gang si trupa The Dandy Warhols.
"Ajunge! Se taie padurea ca-n codru. In orase parcurile sunt decimate de betoane. Ingropam plajele in gunoaie. Toate acestea se intampla si din cauza noastra, pentru ca ne pasa prea putin. Ajunge!", tin organizatorii sa transmita publicului vamaiot.
A 5-a editie a festivalului va dura patru zile, din 16 pana pe 19 august, iar organizatorii au afimat ca l-au devansat fata de anul trecut, cand a avut loc in septembrie, in speranta ca pubicul nu va mai fi chiar atat de numeros.
In caz ca nu va mai amintiti de Bloodhound Gang, ei sunt autorii curajoaselor si revolutionarelor versuri "You and me baby ain‘t nothing but mammals / So let‘s do it like they do on the Discovery Channel" ("Eu si cu tine, baby, suntem doar niste mamifere / Asa ca hai s-o facem cum o fac pe Discovery Channel"). Langa starurile rockului cu obraz gros, numai bun pentru bautorii profesionisti de bere, tintiti de o cunoscuta firma de bere germana care sponsorizeaza evenimentul, vor performa mai rafinatii The Dandy Warhols, dar si Zdob si Zdub, Klimt 1918 (Italia), Last Hope (Bulgaria) si Sunshine (Cehia). Vor fi prezente si trupele romanesti Phoenix, Luna Amara, Kumm, Timpuri Noi, Travka si Implant pentru Refuz. Ultima zi de festival va fi mai bogata in genuri si vor urca pe scena trupele de jazz si funk Tuba Project si Defunkt din Statele Unite, alaturi de Trigon din Moldova, iar la after hours vor canta malinezul Abdoulah Diabate, acompaniat de saxofonistul Alex Harding, Lucian Ban la clape si DJ Silent Strike.
Din punct de vedere logistic, festivalul va arata ca si anul trecut, cu o scena pe plaja, pe langa scena de la Marina Park. Pretul unui abonament pentru cele patru zile de festival este de 80 RON, ori 25 RON pentru ziua de joi si 20, 50 si 20 RON pentru zilele urmatoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă