22.7 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSportPSD ameninta din nou cu motiunea de cenzura

PSD ameninta din nou cu motiunea de cenzura

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca organizatia pe care o reprezinta ii solicita liderului PSD Mircea Geoana sa depuna motiunea de cenzura daca Guvernul nu va sustine, joi, adoptarea proiectului de lege al social-democratilor privind cresterea punctului de pensie, relateaza Mediafax.
"Atentionez Guvernul si premierul Tariceanu ca, in cazul in care nu sustin Legea pensiilor, joi, ii vom solicita presedintelui Mircea Geoana sa depuna motiunea de cenzura, care este conceputa, tot joi, pentru a cadea Guvernul Tariceanu", a spus Vanghelie.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca prin solicitarea  sa Marian Vanghelie, nu face decat sa repete decizia de luni a conducerii partidului.Geoana a adaugat ca, lipsind de la acea sedinta a BPN, Vanghelie nu a fost la curent cu decizia liderilor social-democrati, ceea ce l-a facut sa solicite public depunerea unei motiuni de cenzura.
"Nu este nevoie de Marian Vanghelie ca sa ne spuna ce sa facem. Daca nu va trece legea privind majorarea punctului de pensie, atunci nu ne ramane alta solutie decat sa introducem o motiune de cenzura", a mai spus Geoana.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, declara, luni, dupa sedinta BPN al partidului, ca liderii social-democrati au in vedere depunerea unei motiuni de cenzura in care legea privind majorarea punctului de pensie nu va fi adoptata nici intr-o eventuala sesiune parlamentara extraordinara. El nu a oferit detalii legate de momentul la care PSD ar putea depune aceasta motiune de cenzura, precizand ca, in cadrul sedintei BPN, nu a fost stabilit un moment exact pentru depunerea unei motiuni de cenzura.

Cele mai citite

Jonathan Tah, țintă principală! Bayern și Barcelona se bat pentru semnătura germanului

Barca și Bayern Munchen se luptă pentru semnătura fundașului campioanei Leverkusen. Jonathan Tah, unul dintre cei mai apreciați fundași centrali ai fotbalului german, este tot...

Primăria Capitalei a luat o amendă de 100000 lei de la Garda de Mediu

Primăria Capitalei a fost amendată de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru nerealizarea măsurilor de reducere a concentrațiilor de poluanți atmosferici stabilite...

România, pe primul loc în Europa între statele cu cea mai redusă dependență de gaze

Ministerul Energiei anunță că, din 2027, vom fi tot numărul unu în Europa, dar ca producător de gaze naturale Criza energetică, volatilitatea prețurilor, războiul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă