22.7 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialDe azi, vicecampioana merge in Austria

De azi, vicecampioana merge in Austria

Atacantul Adrian Neaga a declarat, luni, la vizita medicala, ca fotbalistii echipei Steaua sunt norocosi pentru ca vor fi antrenati de Gheorghe Hagi si spera ca fostul selectioner sa aiba rezultate bune la gruparea din Ghencea.
Vicecampioana a facut ieri vizita medicala, urmand ca azi, cu Hagi in frunte, sa plece in cel de-al doilea stagiu de pregatire, in Austria.

"A fost cam grea vizita medicala – a declarat nou venitul Adrian Neaga –, dar sunt sanatos, chiar am cateva kilograme in minus si sper sa le pun repede la loc. Baietii m-au primit bine, cu cativa m-am intalnit la nunta lui Ghionea, iar cu altii ma cunosteam. Sper ca impreuna cu noul antrenor sa facem treaba buna. Suntem o echipa norocoasa, tinand cont ca avem sansa sa ne antreneze un nume mare in fotbalul mondial, nu doar in cel romanesc. Suntem norocosi ca il avem aproape pe Hagi. Cand eram copii cu totii ne gandeam sa avem macar o intalnire cu el. Este bine ca a venit, sper sa avem si rezultate", a spus Neaga.
Fotbalistul stelist a afirmat ca a stiut inca de sambata dupa-amiaza, inainte de a ajunge la nunta lui Sorin Ghionea de la Galati, ca Hagi va prelua Steaua. "Pe ceilalti jucatori nu i-am anuntat eu, deja stiau cand am ajuns eu la nunta lui Ghionea. Fiecare era surprins de plecarea lui Oli si bucuros de venirea lui Gica. Eu am venit pentru performanta, dar in primul rand imi doresc sa joc titular, pentru ca nu am venit titular la Steaua. Apoi, ca sa le luam pe rand, ar fi Liga Campionilor si apoi ne gandim si la campionat. Steaua este mult mai puternica, pentru ca a jucat in Liga Campionilor, iar acele meciuri cresc si valoarea jucatorilor."
La vizita medicala de ieri au fost prezenti, printre fotbalistii deja cunoscuti ai Stelei, si Andrei Vatca, Alexandru Tudose, Mihai Pintilii, Eric Bicfalvi, Valentin Badoi, Adrian Neaga, Mihai Gurita, adica noutatile lotului stelist. De la vizita au lipsit Dorin Goian, Sorin Ghionea, Valentin Badea – care vor fi reprogramati, Andrey, Thereau si Emeghara, a caror situatie urmeaza sa fie rezolvata in aceste zile.
Impresarul lui Emeghara, Aurel Damian, a declarat ca negocierile de duminica seara si din cursul noptii au decurs foarte bine, iar luni seara sau marti dimineata sosirea nigerianului la Steaua va fi finalizata, urmand ca probabil miercuri, impreuna cu managerul Adrian Ilie, acesta sa se alature lotului la Kaprun.

Cele mai citite

FCSB suferă o nouă pierdere importantă! Florin Tănase, diagnosticat cu ruptură musculară

După o accidentare suferită în meciul cu PAOK, Florin Tănase a fost diagnosticat cu ruptură musculară, fiind a doua absență majoră din lotul FCSB...

A murit Johan Neeskens! O legendă a fotbalului olandez se stinge la 73 de ani

Fostul fotbalist și antrenor olandez Johan Neeskens a decedat pe 7 octombrie 2024, lăsând în urma sa o carieră impresionantă în fotbalul internațional. Johan Neeskens,...

Jaqueline Cristian, victorie muncită la Wuhan! Urmează un duel dificil în turul doi

Românca a învins-o pe Camila Osorio în primul tur al turneului de la Wuhan. Jaqueline Cristian (26 de ani, locul 75 WTA) a reușit o...
Ultima oră
Pe aceeași temă