17.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialPD Oradea a demis un secretar pentru rezultatul referendumului

PD Oradea a demis un secretar pentru rezultatul referendumului

Tensiuni, replici taioase si amenintari in timpul sedintei Consiliului de Coordonare al PD Oradea. Mircea Matei, presedintele PD Oradea, s-a infuriat pentru ca abia jumatate din delegati au fost prezenti. Pentru lipsa de activitate si pentru ca nu s-a implicat in campanie, secretarul general Bogdan Popescu a fost demis din functie.
Din cei 168 de delegati cat trebuiau sa fie prezenti doar 99 au participat la intalnire. Lucru care l-a enervat la culme pe liderul organizatiei. "Cei care nu au venit nu vor mai avea ocazia sa o faca a doua oara", a spus Mircea Matei. El a continuat spunand ca desi numarul de membri in municipiu a crescut de la 1.100 la 1.500 a intampinat dificultati in desemnarea reprezentantilor PD in cele 130 de sectii de votare.
Declaratiile lui Matei au fost intarite de cele ale secretarului general al PD Oradea, Ioan Curpas, care a adaugat ca desi scriptic sunt infiintate 80 de organizatii pe sectii de votare, la intalniri participa doar 30-35 de presedinti.
Organizatia de tineret nu a scapat nici ea fara critici. Mircea Matei le-a reprosat ca din cei 150 de mebri implicati in campanie doar 15 au fost tineri. Liderul Organizatiei de Tineret, Ciprian Caciora, a ripostat: "Nu stiu cum i-ati contabilizat".
Replica lui Matei nu a intarziat: "Cu greutate!". Faptul ca doar 58 de membri au votat pentru destituirea lui si 44 s-au abtinut l-a enervat pe liderul organizatiei oradene.

Cele mai citite

ANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fără restanțe fiscale

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va publica, trimestrial, lista contribuabililor persoane juridice care și-au declarat și achitat la timp obligațiile fiscale și nu...

Cumperi un apartament? Iată la ce să fii atent 

Decizia de a cumpăra un apartament este una majoră, cu efecte pe termen lung. Sunt atât de multe aspecte la care trebuie să te...

De ce să optezi pentru tablă metalică? Montaj profesionist și avantaje pe termen lung

Când te gândești la acoperișul casei tale, știi sigur că vrei ceva care să reziste mult și bine, dar să arate și cum trebuie....
Ultima oră
Pe aceeași temă