14 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialNu recomandam

Nu recomandam

Prima TV, ora 22.00
"Permis pentru viata"
De la titlu, filmul acesta nu inspira mare incredere. Este o productie de doua stele, cu pretentie de thriller. Lui Charles i se nazare sa mearga la cazinoul din Reno. Pe drum e oprit de un autostopist suparat ca i s-a stricat masina. Generos, il ia in masina sa, numai ca respectivul este un criminal foarte periculos.

Antena 1, ora 17.00
"9595"
De cinci sezoane, dr. Cristian Andrei tot incearca sa rezolve problemele de viata ale diversilor cetateni. Ca sa sporeasca audienta acestei emisiuni s-a trecut la cetateni "importanti" – vedete, politicieni etc. – care accepta sa-si spele rufele pe micul ecran, ca nu le mai ajunge "spalatoria" de acasa. Pana si micuta Cleopatra Stratan, vedeta care il asteapta pe Ghita la portita, a fost implicata in aceasta stupida emisiune. E putin prea mult! Emisiunea se inscrie in marele calup al mahalagismului ce produce tot felul de divertismente si reality-show-uri.

HBO, ora 20.50
"Snitel Paradis"
Desigur ca este o comedie, dar una din seria C, productie olandeza. Tatal tanarului Nordip viseaza ca acesta sa devina medic. Baiatul este insa cu capul in nori, nu prea stie ce vrea de la viata si se angajeaza ca bucatar la un mare hotel. Acolo o cunoaste pe Agnes, mostenitoarea hotelului, de care se va indragosti etc. etc. Un film de doua parale, pentru care nu merita sa va pierdeti timpul liber.

Antena 2, ora 22.00
"Buletin de Nestiri"
De luni pana vineri, trei tineri (Georgiana Saizescu, Doru Bem si Catalin Babliuc) se chinuiesc sa faca bascalie de stirile zilnice, incercand o parodiere a lor, cu intentii de pamflet. Emisiunea e deranjanta sub aspectul vulgaritatii. Nu ne ajunge tabloidizarea jurnalelor de stiri, pline de accidente si sinucideri, se mai incearca si bataia de joc fata de anumite personaje neagreate de posturile "umaniste", numite si "antene".

Cele mai citite

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

FCSB a învins în deplasare pe PAOK Salonic cu 1-0(1-0) în 10 oameni

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă