16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSportSuccesorul lui Nagy la sefia MCTI, numit azi sau maine

Succesorul lui Nagy la sefia MCTI, numit azi sau maine

O decizie in privinta celui care va ocupa interimatul la sefia Ministerului Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei (MCTI) va fi luata de primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, in cursul zilei de astazi sau, cel tarziu, maine, a declarat pentru Rompres secretarul de stat din MCTI, Bálint Porcsalmi.

In prezent, MCTI nu are decat un singur secretar de stat, in persoana lui Balint Porcsalmi, pentru ca celalalt secretar de stat a fost eliberat din functie la cerere, la sfarsitul lunii mai.

Porcsalmi a aratat ca o decizie referitoare la cine va asigura interimatul trebuie luata foarte rapid pentru ca, in acest moment, nu are cine semna documentele elaborate de minister.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri decretul privind suspendarea din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a lui Zsolt Nagy.
In replica, Nagy a aratat ca decizia presedintelui este 'o razbunare si un santaj politic impotriva UDMR'. Ministrul suspendat al Comunicatiilor s-a intalnit luni cu procurorii DIICOT, timp de aproape doua ore fiind audiat in calitate de invinuit in dosarul privatizarilor strategice din energie. Zsolt Nagy a precizat ca a studiat materialele aflate la dosar si a constatat ca nu exista fapte comise de el, ci doar convorbiri ale altor persoane, in care se fac referiri si la persoana sa.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă