17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024

Horoscop

Aveti multe de facut prin casa, cumparaturi, de platit taxe si probleme de familie de rezolvat, asa ca nu prea veti avea timp sa va ocupati de propria persoana. Aveti ambitie si suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarsit si va faceti timp si pentru distractie si relaxare. Daca altfel nu se poate, veti lasa treburile gosdpodaresti pentru alta data si plecati sa va distrati.
Veti fi un interlocutor incomod de conversatie, dar sfaturile dvs. vor fi cautate de catre ceilalti. Nu este bine sa va amestecati in barfe. Aveti dusmani nedeclarati care va pandesc orice miscare si sunt pregatiti pentru a actiona. Este un week-end cu fluctuatii financiare pozitive, drumuri scurte si vesti marunte care nu va incanta. Puteti descoperi un secret.
Veti fi plin de optimism, dar cam imprevizibil si veti intra in conflict cu o persoana influenta. Prietenii va vor stimula gandirea si creativitatea si veti reusi sa fiti un interlocutor de conversatie invidiat de unii. Puteti lasa treburile gospodaresti si pe alta data si participati cu placere la intalniri unde se abordeaza subiecte interesante. Nu sunteti multumit din punct de vedere financiar.
In afara de faptul ca nu prea ii lasati pe ceilalti sa isi exprime parerile, veti fi o prezenta agreabila in grupul de prieteni. Puteti face niste aranjamente reusite in cariera sau organizati o petrecere secreta pentru cineva cunoscut. si situatia financiara pare a se imbunatati. Va fi un sfarsit de saptamana cu barfe si cu ceva neintelegeri cu un strain sau cu cineva de la serviciu.
Dorintele dvs. sunt bine echilibrate cu posibilitatile de realizare. Primiti un  repros din partea partenerului, care va deranjeaza si va determina sa va inchideti in propria carapace. Sunteti suparat din cauza unui secret care a fost descoperit. Primiti vizita unui prieten sau o invitatie din partea cuiva pentru o calatorie interesanta. Surprize placute in societate.
Va intalniti cu prietenii sau cu vecinii la un pahar de vorba, motiv pentru care cei din casa se vor simti neglijati. Sunteti invitat la un eveniment deosebit, unde veti face impresie buna si va veti simti in largul dvs. Nu este exclus sa reusiti sa finalizati demersurile pentru o mostenire sau primiti un cadou care va face mare placere. Aveti o suparare din partea unui prieten.
S-ar putea sa va confruntati cu surprize duminica, la un drum lung sau din partea unui strain. In societate faceti impresie buna si dati dovada de seriozitate si s-ar putea sa obtineti unele avantaje.
Daca veti lasa inima sa faca alegerile, veti evita unele conflicte cu cei dragi si chiar cu cei cu care lucrati. Poate fi un week-end placut, numai de dvs. depinde si de modul cum abordati problema. Sunteti pus pe fapte mari si veti reusi sa faceti ceva investitii pentru casa sau cel putin sa schimbati ceva in interior. Ar fi indicat sa nu plecati in calatorii lungi, iar daca o faceti, sa circulati cu prudenta.
Desi puteti avea unele probleme de suflet, atmosfera placuta din cuplu sau in tovarasia prietenilor va ajuta sa va reveniti repede. Chiar si in dragoste, daca dati persoanei iubite ceea ce isi doreste cel mai mult, veti avea parte de un week-end placut si plin de actiune. Puteti merge la teatru sau alt spectacol. Supararea poate veni din partea unei rude sau din cauza unui imprumut.
Daca va simtiti bine, nu mai tineti cont de banii cheltuiti. Cineva va face o surpriza placuta, poate un cadou pentru casa sau va pregateste o mica petrecere. Alegeti mai greu intre indatoriri si tentatii. Supravegheati-va mai atent sanatatea, cu toate ca astrele nu arata a fi ceva serios in acest domeniu. In casa puteti avea unele neintelegeri cu partenerul.
Vreti ca totul sa fie ca dvs., dar ar fi bine sa va definiti mai intai scopurile si sa tineti cont si de dorintele celor dragi. Veti petrece un sfarsit de saptamana placut daca sunteti mai maleabil si aveti grija de sanatate. Pot aparea afectiuni cronice sau dureri de stomac. Este un sfarsit de saptamana mai agitat, cu multe drumuri scurte, probleme marunte de rezolvat si intalniri cu apropiatii.
Veti avea parte de unele fluctuatii financiare.  Cheltuiti pentru casa sau pentru satisfacerea placerilor celor din familie, dar o faceti cu placere. O intalnire cu rudele se poate solda cu unele neintelegeri cu partenerul. Nu stiti sa va impuneti punctul de vedere. Problemele de la serviciu v-au obosit si simtiti nevoia unei vacante. Considerati ca meritati mai mult decat ceea ce vi se ofera.

Cele mai citite

Turbina auto: cauze frecvente ale defectelor și prevenirea acestora

O turbină auto, cunoscută și sub denumirea de turbosuflantă sau mai simplu, turbo, este un dispozitiv care crește puterea motorului prin forțarea introducerii unei...

Premierul calmează temerile: România nu va intra în criză, avem depozite la BNR

Marcel Ciolacu afirmă că este în legătură permanentă cu guvernatorul BNR și analizează indicatorii economici Întrebat dacă există riscul unor turbulențe economice în viitor, premierul...

Tranzacție strategică: Compania ungară MVM preia divizia E.ON de gaze și electricitate din România

Tranzacția este condiționată de aprobarea unor instituții ale statului român și este așteptată să fie anunțată oficial, în câteva luni Romgaz și OMV Petrom...
Ultima oră
00:02:44
Pe aceeași temă