12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialDinamo si Steaua au anuntat primele transferuri parafate

Dinamo si Steaua au anuntat primele transferuri parafate

Actionarul dinamovist Vasile Turcu a anuntat, ieri, ca fundasul Giani Kirita, liber de contract dupa ce a evoluat la Gaziantepspor, este transferat la Dinamo, iar atacantul Florin Bratu, jucator de la FC Nantes, va semna in proportie de 99 la suta cu Dinamo. "Negocierile cu Kirita sunt pe ultima suta de metri. E normal sa se intoarca spartanul la casa lui. Am vorbit cu domnul Giovani Becali si in proportie de 99 la suta va semna si Bratu. Cu acesti doi jucatori s-a vorbit si au acceptat si pot sa spun ca vor juca la noi", a declarat Turcu.
Tot ieri, fostul portar al echipei Otelul Galati, Cosmin Andrei Vatca, a devenit oficial jucatorul echipei Steaua, dupa ce a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea din Ghencea. "Este cea mai fericita zi din cariera mea de fotbalist, e un vis implinit. Ramane acum sa dovedesc ca merit sa joc la Steaua, iar visul meu e sa devin campion si sa joc in Liga Campionilor", a declarat Vatca.
In ceea ce priveste transferurile Stelei, finantatorul Gigi Becali a anuntat ca nu mai este interesat de transferul lui Cosmin Contra de la Getafe. "Cu Contra n-am mai vorbit, partea dreapta am acoperit-o si la revedere. Ii avem pe Badoi, pe Nicolita… Nu mi-a dat raspuns, sa fie sanatos si cu asta basta", a spus Becali, care a contabilizat transferurile facute de Steaua. "Neaga vine, Badoi, am facut contract cu jucatorul ala de la Jiul, Pintilii, 400.000, daca ne convine il tinem, Bicfalvi, Vatca, Gurita… Emeghara asta, daca o fi, luni va pot spune. O sa mai vina inca doi-trei. Am vorbit cu Dolha, vrea sa ramana in Polonia, a reziliat contractul acolo si se duce sa negocieze cu alt club din Polonia. Are oferte si de la Urziceni si Rapid, dar nu se mai intoarce in Romania decat la Steaua. Ce mi-a zis aia va spun", a mentionat el.
Gigi Becali a spus ca nu crede ca Dinamo poate da 1,2 milioane de euro pentru Emeghara. "Nu au ei asa multi bani, trebuie sa-l puna pe Turcu sa faca cheta o saptamana. Eu mi-am facut treaba cu transferurile, acum ei, Olaroiu si Adrian Ilie, toata ziua sunt impreuna", a spus el.
Finantatorul stelist a pastrat suspansul, spunand ca a cumparat un jucator din Romania, al carui nume inca nu-l poate spune, pentru suma de 1,2 milioane de euro. Din cate se pare, ar putea fi vorba despre Emeghara, jucator despre care presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a afirmat ca are o oferta concreta, dar nu poate vorbi momentan despre transferuri

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca prima optiune pentru postul de antrenor principal al formatiei giulestene este Ladislau Bölöni, iar daca acesta refuza, a doua solutie o reprezinta un cuplu de tehnicieni italieni. "Imi doresc foarte mult sa il aduc aici pe Bölöni si sper sa-l conving ca Rapid este cea mai buna solutie si pentru el. Ramane sa discutam cand ma voi intoarce in tara, pentru ca acum sunt in Statele Unite", a spus Copos. Intrebat daca italianul dorit este Walter Zenga, George Copos a raspuns: "Nu stiu de Zenga. Sunt destui antrenori valorosi in Italia".

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă