12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialAzi nu se vand bilete la meci!

Azi nu se vand bilete la meci!

Masurile de ordine publica la meciul Romania-Slovenia, programat miercuri, la ora 21.00, la Timisoara, in preliminariile Euro-2008, vor fi asigurate de aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Timisoara si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis.

In ziua partidei nu se vor mai vinde bilete la meci, se arata intr-un comunicat remis de Gruparea de Jandarmi Timisoara. Accesul publicului in stadion se va face incepand cu ora 17.00, pe baza de bilete, acreditari de presa si invitatii emise de FRF. Policardurile emise de clubul Politehnica Timisoara nu sunt valabile la acest meci.
Incepand cu ora 15.00, se va interzice comercializarea bauturilor alcoolice in zona stadionului "Dan Paltinisanu". Conform legii, este interzis accesul in incinta stadionului cu obiecte contondente (inclusiv suport pentru steag din alt material decat plastic), petarde, fumigene, artificii (atat de productie autorizata, cat si artizanala), substante iritant lacrimogene, bauturi alcoolice, bannere cu continut obscen, incitator la violenta, rasist sau xenofob, precum si al persoanelor turbulente sau aflate sub influenta alcoolului sau a substantelor halucinogene.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă