12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialAP si-a conservat structurile din teritoriu

AP si-a conservat structurile din teritoriu

» Evenimentele de pe scena politica au demonstrat ca, daca este necesar, oamenii politici pot purta un dialog.

Filiala judeteana a Actiunii Populare a respectat moratoriul instituit, dupa alegerile din 2004, la nivel national. Miscarile de pe scena politica romaneasca, privind constituirea unor poluri, au dat posibilitatea Actiunii Populare sa demonstreze ca formatiunea s-a conservat perfect in toata aceasta perioada si este pregatita sa se arunce in valtoarea evenimentelor. Formarea polului de dreapta este un subiect de actualitate, iar de la stadiul declarativ liderii PNL, PNTCD si AP au trecut la fapte.
Liderul de la Constanta al Actiunii Populare a participat la intalnirea dintre Emil Constantinescu si Calin Popescu Tariceanu. Max Badin considera ca PNL este interesat de imaginea AP, partidul "cel mai onorabil, cu oameni nesantajabili si onesti". Presedintele Actiunii Populare s-a declarat multumit de faptul ca, in sfarsit, primul pas a fost facut. Problema este insa alta. Desi s-ar fi intalnit cu reprezentanti la varf ai liberalilor, Badin nu a reusit sa schimbe nici macar un cuvant cu liderii de la Constanta ai PNL.
Parafarea unei intelegeri poate fi semnalul pe care il asteapta liberalii din teritoriu pentru a initia dialogul cu partenerii alaturi de care trebuie sa treaca prin focul alegerilor.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă