18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialNici o certitudine

Nici o certitudine

Grupa A

victoria obtinuta de serbia in Finlanda contureaza o lupta in trei pentru primele doua locuri. Polonia a fost condusa in Azerbaidjan aproape o ora insa a revenit pe final si ramane lidera la cinci puncte in fata Portugaliei, cu un meci mai mult decat lusitanii.

Grupa B

liderul franta continua parcursul de regularitate, insa incepe sa simta in spate rasuflarea Italiei, care dupa un start ratat, a ajuns pe locul doi. Campionii mondiali merg miercuri in Lituania pentru a-si recupera punctele pierdute in toamna anului trecut.

Grupa C

turcii au suferit prima infrangere in actualele preliminarii in fata Bosniei, suficient pentru a ceda sefia grupei in favoarea Greciei. Campioni europeni en-titre, grecii se pot distanta miercuri cu Moldova, in timp ce norvegienii contra Ungariei si bosniacii impotriva Maltei au declansat asaltul asupra locului doi.

Grupa D

cehia a lasat doua puncte pretioase in Tara Galilor, rezultatul de egalitate readucand Irlanda in lupta pentru locul doi. Liderul Germania nu sta la discutii cu nimeni, iar un succes miercuri contra Slovaciei ii poate duce pe nemti la cinci puncte de ocupanta pozitiei secunde. Pentru slovaci, unica sansa de a mai spera la ceva este o victorie in Germania.

Grupa E

cum primele trei clasate, croatia, Rusia si Israel, au castigat in runda de sambata, toata presiunea s-a mutat asupra Angliei, care va fi nevoita sa joace fiecare meci cu sabia deasupra capului. Englezii asteapta miercuri atat victoria in fata Estoniei, cat si un egal in derbyul Croatia-Rusia.

Grupa F

dupa victoria din letonia, spania merge miecuri in Liechtenstein dupa alte trei puncte care ar putea-o ajuta sa impinga Irlanda de Nord de pe locul doi, in timp ce un succes acordat de UEFA la masa verde i-ar distanta pe suedezi in fruntea clasamentului.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă