18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPC exclude o fuziune cu PNL

PC exclude o fuziune cu PNL

Vicepresedintele filialei Bucuresti a Partidului Conservator, Octavian Petrovici, a declarat ca in saptamanile urmatoare "oameni de valoare" vor adera la formatiunea din care face parte si a exclus orice fuziune a PC cu PNL, relateaza Rompres.
"In saptamanile care urmeaza PC va avea cateva surprize – in special pentru cei din PNL. Eu spun ca sunt surprize placute pentru noi, neplacute – pentru ei. (…) Vor fi oameni de valoare care in perioada urmatoare vor veni la PC", a spus Petrovici.
La randul sau, deputatul PC Ioana Popescu a spus ca este vorba despre parlamentari, dar si despre oameni care nu au mai facut politica si care se vor alatura conservatorilor. Reprezentanti PC au refuzat insa sa dezvaluie numele celor care li se vor alatura, precum si formatiunile din care fac parte.
Vicepresedintele PC, deputatul Ioan Tundrea, a adaugat ca formatiunea sa va participa la alegerile europarlamentare pe liste proprii, obiectivul sau fiind obtinerea unei sustineri de 7%.
Octavian Petrovici a sustinut ca detine "informatii sigure" referitoare la faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, raspandeste zvonuri referitoare la o posibila fuziune PNL-PC. Petrovici a infirmat aceasta varianta, declarand ca e vorba despre 'petarde', menite sa 'mascheze disolutia Partidului Liberal'.
'PC este unul dintre putinele partide care nu are probleme interne. El a devenit o tinta pentru ca voturile sale din Parlament si din administratia locala sunt foarte valoroase', a declarat Petrovici.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă